Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben nektek...

Első trimeszterben nektek látszott a hasatokon változás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igaz, nem első babámat várom, van is súlyfölöslegem. 10. hetet betöltöttem, de a hasam egyértelműen nőtt, a ruhákon is látom. Viszont!!! Nem híztam, hanem fogytam, 2 kilót. Mégis nő már a hasam. Tudom, hogy még a szeméremcsont környékén van a méhem. De akkor sem értem..... pláne, hogy fogytam.
2017. aug. 11. 07:10
 1/10 anonim ***** válasza:
A puffadást nem mérhető a fürdőszobamérlegen.
2017. aug. 11. 07:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Akinek nem első baba, előbb is látszódhat igen, mivel az izom könnyebben nyúlik, a hasfal izomzata nem olyan feszes, és a méh is könnyebben tágul. Nővéremnek 9-10 hetesen egyértelműen kis pocakja volt köldök alatt, ha meg még puffadt is akkor simán kinézett 5-6 hónapos terhesnek 9-10 hetesen!

Én az első babám várom, nálam leginkább puffadás van több napig is, viszont némi változást én is látok ha nem vagyok felpuffadva. Nem terhes pocak, viszont valami van :D A derekam vastagabb lett, már van olyan nadrágom amit nem tudok összegombolni...Bár nekem még csak 2-3 kg hízásnak tűnik a dolog. :D

11+4 hkm :)

2017. aug. 11. 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon puffadtam. Reggelre se mindig ment le de sokszor igen.
2017. aug. 11. 08:02
 4/10 A kérdező kommentje:
De én nem puffadok. Na mindegy.
2017. aug. 11. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Elso babaval semmi sem latszott inkabb ugy 12-13 hetesen ha lefekudten latszott egy kis dombocska vagy mi :)

Meg nagyon vekony vagyok es dudorodott a hasam a mehem nagyságától vagy nemtudon.

11.hétig vegig puffadtam reggelte lement estere 2x akkora volt a hasam

2017. aug. 11. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
A puffadás nem azt jelenti csak, hogy a tele van pukival a beled. Az egész megnövekedett altesti keringés, vérbőség beletartozik, azt nem érzékeled pukizás formájában, csak "duzzanatként" így értsd a puffadást.
2017. aug. 11. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok kérdező. Ez a bizonyos puffadás már reggelre sem megy le, olyan a hasam mint az első babánál 17-18 hetesen...
2017. aug. 11. 12:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van...
2017. aug. 11. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ennyire faj h nem a baba látszik még es nem vagyok biologiai kivetel?:) boccs h puffadsz ez van majd latszani fog😊
2017. aug. 11. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt első babánál, de egyértelműen a belső dolgok átváltozása miatt, ezt (is) szokták puffadásnak nevezni, nem magától a Babától. 14-16 hét körül lesz akkora a méhed, hogy kidomborodhat előre magától a Babától.
2017. aug. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!