Kismamik akik már megvették a babacuccokat! Mennyit költöttetek a bébitekre? Hogy tudnék a legolcsóbban kijönni, de azért minőségi dolgokat megvenni?
Szerintem úgy elsősorban, hogy figyeled az akciókat! Ne hagyd az utolsó hónapra, hanem folyamatosan vedd meg mindig éppen azt, ami akkor akciós.
Én sok pontot gyűjtöttem a dm-ben, anyumat is megkértem, hogy ott vásároljon és kiváltok egy csomó kupont, pl egy 25%-os kuponnal már nem mindegy, hogy egy nagy csomag pelus 4000 vagy éppen 3000 ft, de lehet kapni cumisüveget, popsitörlőt stb nézz körbe!
Én nem szeretem a használt ruhákat, de ha téged nem zavar ez, akkor rengeteg ruhát, takarót, ilyesmit lehet interneten vagy a bababörzéken venni! Én a tescos nagyon olcsó finom puha minőségi bodykat szoktam venni! Jók és megéri! Nem mondom, hogy 10 gyereket kiszolgálnának, de 2-öt 3-at igen.
Bababkocsit érdemes elkezdeni nagyon hamar nézegetni, itt is rengeteg az akció, de vannak alig használatk is, amik megérik.
Ha valamiben bizonytalan vagy, hogy kell-e, akkor ne vedd meg, mert legfeljebb majd megveszed akkor amikor kell!
Mielőtt elkezdesz nagyon vásárolgatni, gondold végig, hogy valószínűleg miket fogsz kapni ajándékba, ha megszületik a pici (pl fölösleges 3 csörgőt venni, mert úgyis kaptok majd 5-öt), illetve gondold végig, hogy örököltök-e valamit barátnőd gyerekétől, unokatesótól!
Hirtelen ezek jutottak eszembe!
Még nem vettem meg mindent, de azért leírom eddig hol tartunk a vásárlással-kiadással. Nekünk első baba lesz.
Kiságyba(kapjuk) kókuszmatrac: 10.000
Függöny:10.000
bady rövidujjú 6 db, 2 kisnaci,2 rugi, 1 sapka,1 hosszúujjú: kb. 15.000 (ezeket akciósan vettük a teszkóba, brendonban, illetve bababörzén)
Babapléd 3.000
Babakocsi 70.000 (teszveszen vettük, márkás, kicsit használt)
Ennyi van meg eddig. Én az akciókat figyelem, és fokozatosan vásárolunk kb. félidőtől.
33.hkm
tesz-vesz, vatera, turkálók (főleg angol!), bababörzék, expók, tescós babaruhák nagyon jók és sokszor van akciós is
mi kb. 150 ezret, kiságy, babakocsi, ruhák, mellszívó, légzésfigyelő, hordozó, festés a szobájában, ezek fértek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!