Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet a legolcsóbban...

Hol lehet a legolcsóbban megvenni a Femibion 800-at?

Figyelt kérdés
Én utoljára 3500Ft-ért vettem.Nem tudom van-e ennél olcsóbb és hol.
2009. nov. 11. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden gyógyszertárban ugyanannyiba kerül. Nem akarlak elkeseríteni, de a Femibion 400-as drágább lesz...
2009. nov. 11. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért vannak annyian oda ezért a vitaminért. Mindenki csak panaszkodik, hogy drága! De a lényeg, hogy nincs benne se vas, se magnézium, se kálcium, se semmi. Alig pár dolgo van benne, és a nagyon fogntos ásványianyagok meg hiányzanak belőle. Az Elevitben meg nincs jód és az is nagyon fontos lenne pedig. Én már mindent kipróbáltam, de a Centrum Maternában van minden... A femibion mellé meg még szedtem külön, calciumot, magnéziumot és vasat. Na így még huzósabb volt a havi adagom. - de pesze ez csak egy vélemény volt :-).
2009. nov. 11. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz körül néhány patikában, hogy hol a legolcsóbb, mert bizony mindehol más áron adják.

Nem emlékszem pontosan, hogy én utoljára mennyiért vettem, de olyan 3000 körül volt. Már egy hónapja a 400-ast szedem, amit 6500-ért vettem, előtte ott jó áron volt a 800-as. Kiderült máshol olcsóbb, még csak egy helyen kérdeztem, de már ott 5800 volt.

Úgyhogy ne sajnáld az utánajárást.

2009. nov. 11. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezt a 2 linket ajánlom főleg a 2. válaszoló figyelmébe, aki szerint nincs benne semmi.

2009. nov. 11. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó nagyon figyelmes vagy, köszönöm a tájékoztatót, de az én dobozomban is ez áll:-), na de akkor sincs benne vas, magnézium és calcium sem. Vagy a magyarok hülyeségből írják bele a szakkönyvekbe, hogy ezek az ásványi anyagok mennyire fontosak? (egy kismama Németországból)

Nálunk 30 euro a femibion 400 és én azt csinálom, hogy ha elfogy másik márkát veszek, majd újra ezt... így annyira nem drága talán!

2009. nov. 11. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!