Teherbe estem. Mihez kezdjek?
22 éves vagyok, utolsó éves egyetemista leszek. A párommal élek, komoly terveink vannak, de gyereket még nagyon nem most akartunk. Nem figyeltünk oda eléggé, és teherbe estem. A párom amúgy 30, dolgozik. Még nem mertem elmond
ani, csak azt hogy félek és van rá esély. Megnyugt
atott, de ő is fél. Ingyenélőnek se akarok tűnni, de úgy érzem muszáj megszülnöm. Ha emiatt megutálna vagy ilyesmi, egyedül biztos nem tudnám felnevelni, de képtelen vagyok az abortuszra. Se a páromat és most már a leendő gyerekünket se tudnám elveszíteni. Ha választásra kényszerülök, elég erős bennem az érzés, hogy öngyilkos lennék inkább...
Jahj ember, ne rimánykodjál már ez az öngyilkossági szaaarság meg kész téboly, nőlj már fel! 22éves felnött nő vagy, van szád beszéld meg a pároddal azt kész. Egyébként, azt írod, h nem akarsz ingyen élő lenni.. De most is ingyen élő vagy nem? Javíts ki ha tévedek. Amúgy ha meg ilyenért "megharagudna" a párod akkor nem is volt komoly a kapcsolatotok. Úgy gondolom ha komoly egy kapcsolat akkor jóban rosszban is együtt maradnak és együtt elérik a céljaikat.
Te miért nem dolgozol, dolgoztál egyetem mellet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!