Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estem. Mihez kezdjek?

Teherbe estem. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, utolsó éves egyetemista leszek. A párommal élek, komoly terveink vannak, de gyereket még nagyon nem most akartunk. Nem figyeltünk oda eléggé, és teherbe estem. A párom amúgy 30, dolgozik. Még nem mertem elmond

ani, csak azt hogy félek és van rá esély. Megnyugt

atott, de ő is fél. Ingyenélőnek se akarok tűnni, de úgy érzem muszáj megszülnöm. Ha emiatt megutálna vagy ilyesmi, egyedül biztos nem tudnám felnevelni, de képtelen vagyok az abortuszra. Se a páromat és most már a leendő gyerekünket se tudnám elveszíteni. Ha választásra kényszerülök, elég erős bennem az érzés, hogy öngyilkos lennék inkább...

2017. aug. 1. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Jahj ember, ne rimánykodjál már ez az öngyilkossági szaaarság meg kész téboly, nőlj már fel! 22éves felnött nő vagy, van szád beszéld meg a pároddal azt kész. Egyébként, azt írod, h nem akarsz ingyen élő lenni.. De most is ingyen élő vagy nem? Javíts ki ha tévedek. Amúgy ha meg ilyenért "megharagudna" a párod akkor nem is volt komoly a kapcsolatotok. Úgy gondolom ha komoly egy kapcsolat akkor jóban rosszban is együtt maradnak és együtt elérik a céljaikat.

Te miért nem dolgozol, dolgoztál egyetem mellet?

2017. aug. 1. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért egy 30 éves férfinak már van egzisztenciaja..Mégis nagyon furcsán fogalmazol..hogy lennél ingyen elő ha eltart miközben a gyermeketekkel vagy terhes?!
2017. aug. 1. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Kizártad az abortuszt, innen már fel a fejjel. Beszéljétek át hogyan tovább. Minden megoldható, el ne hidd azt a hülyeséget hogy a gyerek majd derékba töri a terveiteket, fenéket.. csak kicsit csúsznak, ennyi!
2017. aug. 2. 05:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg gondold át. Nem biztos, hogy már lehetőséged lesz babára. Ne bánd meg később.
2017. aug. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!