Mikor kezdjek el aggódni, ha nem sikerul teherbe esnem?
Figyelt kérdés
9 év után végre tudunk vállalni babát. 3 hónapja próbálkozunk. soha nem szedtem fogamzásgátlót. talán egy picit ez vígasztal, hogy nincs a szervezetemben felesleges gyógyszer.2015. júl. 17. 14:20
1/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Esetleg fordulj dokihoz, kérj egy-két vizsgálatot. Azt hiszem 1 év sikertelen próbálkozás után szokták ajánlani/javasolni az orvosi beavatkozást.
2/8 anonim válasza:
Nekem az első gyerek azonnal sikerült.
A második 3 hónapos próbálkozás után.
A 3. pedig 1 éves próbálkozás után clostylbegyt segítségével.
Érdekes eset vagyok.
Ha 1 évig nem sikerül akkor már keress fel egy dokit.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.30 èves leszek az idèn
2015. júl. 17. 14:59
4/8 anonim válasza:
30 év alatt az átlag 3 hónap, 35 év alatt pedig már 5. Egy év után szoktak kivizsgálást javasolni. Érdemes egyébként vagy 2-3 naponta együtt lenni, vagy figyelni magad, mikor van a peteérés/tüszőrepedés.
5/8 A kérdező kommentje:
Figyelem.olvasgatok is ròla. Ès vettem ovulàciòs tesztet is. Pròbàlok nem stresszelni , de sajnos nem mindig tudok nyugodt maradni.
2015. júl. 17. 16:18
6/8 anonim válasza:
Az én orvosom véleménye, hogy fél év sikertelenség után már mindenképpen ideje egy alaposabb kivizsgálásnak.
7/8 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a valaszokat. 9 nap mulva kellene megjonnie a menszeszemnek...de remelem nem lesz :) nagyon szeretnék babát...
2015. júl. 24. 15:15
8/8 A kérdező kommentje:
Babát várok :)
2015. aug. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!