Herevisszer-mutet utan mennyi idovel sikerult teherbe esni? Mikortol kezdjek "keszulni ra"?
Gratulalok hozza :))
Es tudnal mondani jo tippeket a gyors gyogyulashoz es minel hamarabbi teherbeeseshez?
Mennyi ido elteltevel a mutet utan volt az elso egyuttlet?
Bocsi a kerdesekert csak meg nem talalkoztam ilyen esettel es nem tudom hogyan kezeljem.
Arra sajna nem emlékszem de azt tudom a türelmi idöt nem vátuk ki :) , de tényleg akkor jött a baba amikor már lemondtunk rola !!
elmesélem ! Anyukám haldoklik , voltam jósnőnél ő azt mondta anyum megéli az unokát de nem sokáig fogja élvezni :(( azt mondtam ha anyum élete mulik rajta inkább nem szeretnénk babut :((( és láss csodát 4 év után csak ugy hirtelen :) az egyik szemünk sir a másik nevet ! talán tényleg van valaki fent aki ezt irányitja , és igy mindenkinek eljönn az ideje valakinek rögös uton valakinek könyebben !
Igy tehát fel a fejjel , és kitartáa sok sikert !
Ma teszteltem egy halvany pozitivat :))) Remelem baba lesz belole. Ugy volt, hogy legkesobb februar vegen megyunk spermakepet csinaltatni, hatha mar nem lesz szukseges.
Koszonom kerdesed.
Jaaaaaaaaaaj,de örülök!!!!!!!!!!Nagyon nagyon gratulálok Nektek!Vigyázz magadra!!!!
Még csak 1 hónapja,h műtötték a férjemet.a doki azt mondta,kb 1 év mire lesz hatása,de én nagyon remélem,h nem így lesz. sok helyen azt olvastam,h hamar jött a baba műtét után.Mondtam is neki,h ne ijesztgessen,mert már régen várunk a csöppségre.
Szedi a Fer14-et és reméljük nálunk is hamarosan lesz eredménye.
Komolyan örülök Nektek,így ismeretlenül is.Tudom milyen érzés.
A férjed jól viselte a műtétet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!