Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Herevisszer-mutet utan mennyi...

Herevisszer-mutet utan mennyi idovel sikerult teherbe esni? Mikortol kezdjek "keszulni ra"?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
SZIA !! 5 hónap , nekünk most 7 hetes a babó :))
2010. nov. 9. 06:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Gratulalok hozza :))

Es tudnal mondani jo tippeket a gyors gyogyulashoz es minel hamarabbi teherbeeseshez?

Mennyi ido elteltevel a mutet utan volt az elso egyuttlet?

Bocsi a kerdesekert csak meg nem talalkoztam ilyen esettel es nem tudom hogyan kezeljem.

2010. nov. 9. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez jó hír.Hamarosan a férjemet is műtik.
2010. nov. 9. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Arra sajna nem emlékszem de azt tudom a türelmi idöt nem vátuk ki :) , de tényleg akkor jött a baba amikor már lemondtunk rola !!

elmesélem ! Anyukám haldoklik , voltam jósnőnél ő azt mondta anyum megéli az unokát de nem sokáig fogja élvezni :(( azt mondtam ha anyum élete mulik rajta inkább nem szeretnénk babut :((( és láss csodát 4 év után csak ugy hirtelen :) az egyik szemünk sir a másik nevet ! talán tényleg van valaki fent aki ezt irányitja , és igy mindenkinek eljönn az ideje valakinek rögös uton valakinek könyebben !

Igy tehát fel a fejjel , és kitartáa sok sikert !

2010. nov. 9. 09:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Remelem minden rendben mindenkivel, mi is mar 2 eve varjuk a babankat es megtalaltuk vegre a szenvedesunk okozojat. Mult heten volt a mutet, dokink azt mondta minden rendben, 3 honap mulva csinaljunk egy spermakepet.
2010. nov. 10. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
szia.Azóta hogy alakult nálatok a helyzet?Esetleg a baba is úton van már?
2011. jan. 7. 15:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Ma teszteltem egy halvany pozitivat :))) Remelem baba lesz belole. Ugy volt, hogy legkesobb februar vegen megyunk spermakepet csinaltatni, hatha mar nem lesz szukseges.

Koszonom kerdesed.

2011. jan. 7. 16:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ti hogy vagytok?
2011. jan. 7. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaaaaj,de örülök!!!!!!!!!!Nagyon nagyon gratulálok Nektek!Vigyázz magadra!!!!

Még csak 1 hónapja,h műtötték a férjemet.a doki azt mondta,kb 1 év mire lesz hatása,de én nagyon remélem,h nem így lesz. sok helyen azt olvastam,h hamar jött a baba műtét után.Mondtam is neki,h ne ijesztgessen,mert már régen várunk a csöppségre.

Szedi a Fer14-et és reméljük nálunk is hamarosan lesz eredménye.

Komolyan örülök Nektek,így ismeretlenül is.Tudom milyen érzés.

A férjed jól viselte a műtétet?

2011. jan. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!