Terhesség alatti munkaviszony megszünés?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy terhességem 17.hetében a munkáltatóm megszüntette a munkaviszonyom. Igaz 3 hónap próbaidőn belül vagyok még de eddig táppénzen voltam. Szabályos ez! És hogy lehet most igényelni alanyi jogon a tbt!2017. aug. 1. 13:48
11/13 anonim 

válasza:

nem húzódik évekig, nekem volt ilyen kismamám, a baba két hónapos korára lezavarta a bíróság (a másik meg peren kívül visszavette), és simán megkapta visszamenőleg a csed-gyes különbözetet, plusz a tp-t (mg kapott fél millát még az ítéletben).
12/13 anonim 

válasza:

Én is így jártam mint te, van tb alanyi jogon mégpedig úgy, ha beregisztaltatod magad mint munkanélküli, ott adnak egy papírt amivel utána be kell menni a kormányablakba, ott azt leadod, kitoltessz egy másikat és kész elvan intézve.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jóravaló emberek válaszát! És igen én is utána jártam van alanyi jogon tb már intéződik! És aki normális hangnemben nem tud válaszólni attól nem is kérnék választ!nyilván fogadom a negatív kommentet is de normális hanglejtésben! Köszönöm
2017. aug. 9. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!