Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lehet a 12 hetes ultrahang...

Nem lehet a 12 hetes ultrahangról el hozni a képet? Mióta? Ez csak engem csesz fel idegileg?

Figyelt kérdés
Most mondták, hogy ultrahang felvételt a piciről nem kapunk, és nem is lehet vinni se, mer állítólag a vezetőség nem engedi.. Ezt mióta tehetik meg??
2017. aug. 1. 11:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
12%
és ez nektek oké? hogy ilyen természetesen mondjátok, még a kérdezőt kioktatva? hogy nemhogy képet nem nyotatnak, de fotózni se lehet, ami 2 mp, vagy hogy a monitort se nézhetitek???? hát ez nonszensz, hogy ennyire nem áll ki senki magáért...
2017. aug. 1. 23:19
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó! Amíg a mosdókban sincs szappan és WC-papír, nem tudok felháborodni olyanokon, hogy TB-s rendelésen nincs hatalmas LCD-monitor a falon, amin nézhetem a babámat, vagy nem kapok képeket. :)
2017. aug. 2. 08:11
 23/31 anonim ***** válasza:
87%
21es, aki extra szolgáltatásokat szeretne, az menjen magánba...az sztk-s ultrahang a rendellenességek kiszűrésére való nem arra hogy fényképezgessük a monitort, mikor már ott vár a következő kismama és a folyosó végén áll a sor vége.
2017. aug. 2. 10:55
 24/31 anonim ***** válasza:
7%

édes istenem.... meg is érdemlitek, hogy szarbavegyenek, de komolyan.

egyébként elárulom, magánba jártam, minden alkalommal fotózhattunk, sőt, terhességmegállapításkor és amikor visszarendelt 2 héttel később SZTK-ba voltam, kaptunk képet, férjem bejöhetett, magyarázott, mutogatott a doki mindent. Mert a TB-ért is fizetsz!!!! Csak nem alkalmanként, hanem minden hónapban, terhességtől függetlenül.

De meg is érdemlitek

2017. aug. 2. 12:02
 25/31 anonim ***** válasza:
71%

A TB-ért igen, de a TB-s egészségügyi ellátás nem egyenlő a kismama szórakoztatásával.

Ez kb. olyan, mintha vasárnap esti mozijegyet követelnék, csak mert fizetve van a TB-m.

2017. aug. 2. 12:09
 26/31 anonim ***** válasza:
76%

24es, a tb az egészségügyi vizsgálatot fedezi, ami az ultrahang orvos általi vizsgálata.Megcsinálja? Meg..akkor meg a teljesítve van a tb által fizetett szolgáltatás. Nem a fényképezést, nem a kép kinyomtatását fizeti a tb...

Egyébként meg mi az hogy meg is érdemeljük hogy semmibe vegyenek? ha feltűnt volna ennél a kérdésnél csak a kérdezőt és téged zavar hogy ez így van..

2017. aug. 2. 12:15
 27/31 anonim ***** válasza:
87%
jaa és azért kaptál képet, azért lehetett bent a férjed és magyarázott a doki mert MAGÁNHOZ MENTÉL ÉS KIFZETTED!!Akkor is ha az sztk-ban csinálta az ultrahangot mert ott volt hozzá gép..tehát neked se a tbd terhére volt kedves az orvosod hanem mert ez is benne volt abban a vizsgálatban amiért fizettél, még akkor is ha az sztk-ért nem kért pluszban, de bőven kifizetted azt a pár képet azalatt míg hozzá jártál...
2017. aug. 2. 12:17
 28/31 anonim ***** válasza:
53%

nem, kérlek, teljesen más orvoshoz mentem az elején 2x az sztkba, csak utána kerestem magánorvost, NEM FIZETTEM azért, hogy bejöhessen a férjem, vagy fotózhassam a monitort. És azt hiszem, minden kismama hajlandó várni +2mp-et, ha utána ő is lefotózhatja azt a kva monitort.

Nem mozizni akarok a TB-n, hanem 2mp-et, míg megnyomom a gombot. Ha ezt nem lehet elvárni, az régen rossz.

2017. aug. 2. 12:33
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Első babával Siófokon voltam terhes. Volt egy külön helyiség, ahol csak UH volt. Itt 8 hetesen nyomtattak képet ingyen (semmi nem látszott rajta amúgy). 12 hetesen azt mondták, hogy épp elfogyott a papír, de a monitort lefényképezhettük. Igazából csak annyi látszott rajta, hogy van feje meg teste, de örültünk a képnek. A többi uh alkalmával sem volt papír, gondolom azóta sincs. Volt magán orvosom, de ő nem uh-zott, hanem a kórházba kellett menni. Sőt, nem is ő csinálta, hanem akihez éppen sikerült időpontot kapnom.

Most a másodikkal vagyok terhes Dombóváron. Nem fogadtam orvost, az sztk-ba járok. Van UH egy külön helyiségben, de van a rendelőben is. 12 hetesen úgy mentem, hogy csak uh-ra a külön szobába, vizsgálatra nem. 500 ft-ért nyomtattak képet. 18 és 28 hetes uh-ra úgy mentem, hogy előtte terhesgondozásra (a rendelőbe), de megcsinálták ott az UH-kat is, nem kellett külön az UH rendelésre elmennem (a külön helyiségbe). Ott meg nem tud a gép nyomtatni. Siófokon volt egy nagy monitor a falon, Dombóváron nincs. Ha épp olyan orvos van, akkor kicsit elfordítja a saját monitorát, hogy kitekeredett nyakkal lássam.

Tényleg nem lenne nagy dolog, hogy saját telefonnal lefényképezhessük. De az is igaz, hogy a kötelező Uh-ok nem arra vannak, hogy mi gyönyörködjünk benne.

2017. aug. 2. 13:50
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem értettem ezt a nyomtassuk ki a képet, holott a gyerek még nem is nagyon létszik rajta. Egyszer sem kaptam és nem is kértem. Láttam, hallottam, hogy jól van. A férjem bejöhetett velem, a falon láttuk a monitort az orvos vagy épp a szonográfus elmondta, hogy mekkora, mi micsoda az uh képen és hogy teljesen egészséges. Nekem ennyi bőven elég volt. Én úgy vagyok vele, hogy majd készül róla elég kép, ha kint van.
2017. aug. 3. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!