Vetélés után terhesen - idegileg hogy bírtátok?
Nincs még gyerekem. Két vetélésem volt tavaly (10. és 16. héten). Mindkettő barnázással kezdődött.
Most 7+2 vagyok, nincs barnázás, és kapom az Utrogestant, amit legutóbb a doki nem volt hajlandó felírni. (Azóta más orvosom van.)
Tehát nincs baj, de éjjel rosszat álmodtam (hogy vérzek) és mindig rettegve megyek vécére.
Az álmomtól még mindig szörnyen érzem magam. Hogy lehet ezen túljutni? Hogy nyugodhatnék meg? Vagy el kell fogadni, hogy ez a terhesség bizony nem lesz felhőtlen?
Persze, hogy nem lesz felhőtlen. Nem lehet kitörölni a rossz emléket. DE! Ez egy másik terhesség, amihez kaptál megfelelő segítséget, minden rendben lesz. Csak a tudatalattid játszik veled, valahogy fel kell dolgoznod.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg nem éreztem a magzatmozgást, nem tudtam megnyugodni, csak reméltem, hogy most minden jól alakul. Tedd te is ezt, gondolkodj pozitívan, mert most minden rendben lesz.
A 6. héten vetéltem el június elején, július végén pozitívat teszteltem.
Elég nagy meglepetés volt, véletlen jött, illetve tudom, hogy nem véletlen - a Jóisten Őt küldte az elvetélt pici helyett. Szándékosan, a tudtunkon kívül. Ezért nem aggódom, mert Ő megtartja a kis életet. Isten jó!
Igen, utolsó, mindenen pánikolok, az erősebb folyáson jelenleg (mert a második esetben szivárgott, majd elfolyt a magzatvíz), és félek, félek, ha megy a hasam, ha fáj a hasam - ha nem érzek semmit, akkor is.
Egy barátnőm szerint (két vetélés után szült) nem is igaz, hogy ilyenkor aggódás nélkül lehet terhesnek lenni.
A rossz álmom meg annyira belém akaszkodott, hogy egy ideig nem tudtam, valóság-e, aztán meg, hogy nem előrejelzés-e. Jaj.
Kisfiad lesz vagy kislányod? Nagyon szurkolok.
És mindenkinek köszönet a kedves válaszokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!