Terhesen szabad szolizni?
A szoli nagyon nem ajánlott terhesség alatt, az én dokim direktben kiemelte a terhességem elején, hogy kerüljem a szoláriumozást. Hogy konkrétan mit okoz, nem tudom, de gondolom nem jó, ha tiltják...A túlzott felhevülés biztosan nem jó, de emellett is lehet még ezer ok.
Szóval ha már valaki felelősségteljes kismama, odafigyelhetne, hogy mit szabad és mit nem. Ha valamivel ártok a gyerekemnek, azt elvből elkerülöm.
Ha csúnya bőrt akar, akkor hajrá, a bőr terhesség alatt sokkal érzékenyebb, esélyes, hogy foltos lesz a bőre, ezt mondd el neki, hátha a hiúságára lehet hatni, ha már a józan eszére nem. Heti 3-4 percet ír maximum ez a cikk: [link]
De aznap több folsavat kell bevinni, és mivel nincsenek adatok arról, hogy a babára káros-e, én biztosan nem csinálnám... Remélem, szaunázni nem jár, mert az viszont tilos.
Szolit, szaunát és forró vizet azért kell kerülni, mert felheviti a magzatvizet.
És alhasi verboseget okoz, elvetélhet tőle.
Én el nem mennék. Kizárt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!