Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lehet a 12 hetes ultrahang...

Nem lehet a 12 hetes ultrahangról el hozni a képet? Mióta? Ez csak engem csesz fel idegileg?

Figyelt kérdés
Most mondták, hogy ultrahang felvételt a piciről nem kapunk, és nem is lehet vinni se, mer állítólag a vezetőség nem engedi.. Ezt mióta tehetik meg??
2017. aug. 1. 11:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk nemhogy képet nem adnak, de még a monitort sem látod! Akkor láttam először a fiamat amikor huszonsok hetesen elmentünk babamoziba
2017. aug. 1. 13:01
 12/31 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk is így van... (Szeged). Még cikk is volt róla a Délmagyarban pár éve, hogy miért nincs rá mód. Itt is csak a problémás eseteket nyomtatják. Én tudomásul veszem, megyünk majd babamozira.
2017. aug. 1. 13:36
 13/31 anonim ***** válasza:
53%

II. kerületi sztk - második hüvelyi ultrahangról adott az orvos, ingyen. Az elsőről nem. Hőpapíros fotót kaptam másodjára.

II. kerület János Kórház - 12. heti UH - nem adott a doki, mert hogy nem foglalkozhatnak pénzzel, na meg nincs papírjuk hozzá.

XI. kerület Sztk - 20. hét után nem is tudom mikor: fénymásolópapírra kinyomtatták nekem a képet, ajándékba.

Én ebből azt szűröm le, hogy kórház-sztk függő.

2017. aug. 1. 13:53
 14/31 anonim ***** válasza:
59%

Sztk - ban nalunk elore fizetni kellett erte, hisz a tb azt tamogatja, hogy megnezzek egeszseges -e a baba.

Hogy gondoltad, hogy ingyen nyomtathatnak neked kepet ? Ha elmesz a Media Marktba, ott sem ingyen van a foto nyomtatas.

2017. aug. 1. 13:56
 15/31 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk adnak, de csak pénzért. lemetik a képet, kismama elsétál a pénztárba, befizeti a pénzt, majd a számlával vissza az orvoshoz, aki cserébe nyomtat.

Már 7 éve egészen biztosan így van.

2017. aug. 1. 13:58
 16/31 anonim ***** válasza:
36%
Kórház függő. Mi a 12,es 18 hetest az istenhegyin csináltattuk. Kaptunk képet, és dvd-t. Bár ennyi pénzért már jár is. A 30-32 hetes uh a kórházban lesz már, ahol szülni fogok, nem tudom ott adnak-e,de úgyis megyünk 4D-re nemsokára, úgyhogy mindegy is. Lényeg, hogy rendben legyen.
2017. aug. 1. 13:59
 17/31 anonim ***** válasza:
57%
Sztk-ban én semmkaptam soha. Ezért a 12.héttől magánhoz járok
2017. aug. 1. 15:22
 18/31 anonim ***** válasza:
45%

Nálunk nem tudom van-e mert nem is keredeztem!elmentem maganva 4D és jo pénzért adtak fotót és videót(amit nem minden lejátszón lehet lejátszani)

SzTKNal nálunk olyan volt h ultrahangozott engem de már jött be a következő aki mar vetkőzött le és félmeztelenül állt és várt...szerinted még nyomtatgatnak is? :D

2017. aug. 1. 15:55
 19/31 anonim ***** válasza:
Bizonyára kórház válogatja. Sztk-ba jártam az elején, 12 hetes uh is ott volt, de mindig kaphattam képet, amikor csak kértem. 500 ft volt,de még azt is megkérdezték, mikor már nagyobb volt, hogy mijét fotózzák le,milyen kép legyen...
2017. aug. 1. 18:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Szèkesfehérvàri Szentgyörgy korhàzba 12 hetes genetikai ultrahangon tölem megkèrdeztèk hogy szeretnèk e?1000ft os csekett kaptam amit be kellet fizetnem,de az uh kèpet előre oda adtàk és csak utànna kellet a csekett befizetni.De az én orvosom magànba rendel és mindig elküldik imailba az ultrahang képet.
2017. aug. 1. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!