Hepinet 4d ultrahangról vélemények? Sokkal olcsóbb, mint a többi magán UH-s hely. Valaki volt ott, meg voltatok elégedve?
Szonogràfus függő. Dr Bergendy Katalin péterfy, őt nagyon ajànlom kb 1 óràt nézegette a babàt, mindent elmondott. De sajna ott csak 4d van 5d még nincs.
De voltam ugyanitt a sima szűrővizsgàlaton a helyettesénél, hàt pf... Ha ilyen lett volna a 4d akkor biztos nem fizetem ki.
Amúgy baba mama kuponnal az örsön 6-8 e Ft csak a 4d, ha szàmìt az àr.
Dunakeszin voltunk...kaptunk egy -2ezres kupont igy 10 ezret fizettunk. Bő 45 percet voltunk bent, 1cd vizsgálatrol, 1cd képekkel es kinyomtatott nekünk 3 képet.
Kedves volt, aranyos, de benne vagxok egy baba-mama csoportba ahol feltoltott már mindenki 1 képet és mindegyik olyan élesnek, részletesnek tűnik, az enyém meg kb egy sárga paca...20. Hétben jártam akkor most lassan a 28ba leszek és tervbe van véve hogy megyünk- máshova- 4d-re...de hogy hova menjek azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!