Debrecenben hol van olyan hely ahol készítenek 4d-s ultrahangot adnak felvételt és képet? És nem annyira drága?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 19:33
1/5 anonim válasza:
Mi voltunk 2 helyen is, az egyik 12 a másik 14 ezer volt ha jól emlékszem. Mindjárt belinkelem a 2 helyet.
2/5 Andtica válasza:
Szia! Küldök linket. Elvileg itt a legjobb Debiben :) Mi is most megyünk kedden. Itt készül DVD, CD és 2 színes fotó is :) 15ezer, de sokkal olcsóbbat nem igazán találni. A minőség viszont szerintem megéri. Időben érdemes bejelentkezni, sokan mennek nagyon, mi is több mint 3hétre kaptunk időpontot.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Nobilis! Elsonek 17hetesen voltunk.most szerettem volna meg menni 32hetesen.telefonaltam,tobbszor probalkoztam... majd a valasz az volt hogy 1honappal elotte szoktak szolni a kismamak idopontert.(csak en tobb mint egy heten keresztul probalkoztam csak idopontot kerni) Majd megbeszeltuk hogy visszatelefonalok delutan hogy akkor 1honap mulva jo lesz e az idopont, de szinten csak csorgott! Nagyon jo! Alapos! Figyelmes! Rendes! Nagyon szuper volt, de nem telefonaltam tovabb igy egy nekem kozelebbi helyet valasztottam 4D babamozira.ahol pikkpakk azonnal hamarabb kaptam idopontot. Probald meg hatha neked sikerul :))) 15ezer.videofelvetel.cd n kepek.+2nyomtatott kep :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. aug. 28. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!