Anyukak. Kismamik. Igaz h a baba az utolso honapokban hely hiany miatt kevesebbet mozog?
Igen, szűkös már neki odabent :)De azért ha 1-2 napig egyáltalán nem mozog inkább nézess rá, biztos, ami biztos.
Vagy húzz fel egy zenélős játékot és tedd a pocakodra. Vagy egyél csokit és mozogj kicsit. Ezek mind baba rúgás-beindítók ;)
Nálam attól függ, milyen kedve van. Sokszor én is izgulok, mert van, hogy 2-3 napig nyugodtabb, kevésbé mozog. Utána pedig 3-5 napig folyamatosan bulizik bent és pörög. :-)
Nekem 38/39. hetesen még mindig hatalmas bulikat rendez bent, de van, hogy 1-2 napig szinte semmi. Pl. tegnap nyugodt volt. Ma mér elkezdte kirúgni a ház falát, bár még nem annyira erősen, mint szokta.
38 hetes kismama vagyok, én kb. 1 hete érzem azt, hogy kevesebbet mozog, eddig éjjel-nappal ficánkolt. Szó szoros értelmében, még éjjel is felébredtem rá. Mióta ez a nagy meleg van megint, azóta lustább. A hűvösebb időt jobban szereti. De remélem azt is jelzi, hogy már kifelé készül, azért nem annyira aktív.
Az miért baj egyébként, ha ráfekszel éjjel a hasadra? Én még mindig leginkább hason alszom (pedig hatalmas hasam van), vagyis félig hason, úgy a legkényelmesebb, sosem reklamált még miatta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!