Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétségbe vagyok esve,9 kilót...

Kétségbe vagyok esve,9 kilót híztam 24 hetesen, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Hetek óta nem álltam mérlegre, legutóbb 3 hete 4 kilóval voltam kevesebb, mint ma. Étkezésre oda figyelek, nem eszem tésztát-tésztával, édesség is minimális és ennyit híztam. Mindig is hízékony voltam, de ez most nagyon meglepett. Egyszerűen nem tudok ennél már egészségesebben étkezni. Nagyon kétségbe vagyok esve.

175 cm vagyok, 67 kilóval kezdtem és ma 76 vagyok :( A védőnőm nagyon ki fog rám akadni, 21 hetesen a plusz 5 kiló miatt is már szólt, de mit tehetnék?

2017. júl. 5. 09:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

26 hetesen +12 kilónál tartottam.

Most 34 hetes vagyok és + 15 kilónál járok.

Egyébként épp tegnap jegyezték meg, hogy milyen csinos kismama vagyok és mindenki azt mondja, hogy nem is látszódik rajtam a hízás...

2017. júl. 6. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!