Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon furcsa, erősebb mensi...

Nagyon furcsa, erősebb mensi szerű fájdalmak,28 hetesen? Teljesen ketsegbe vagyok esve, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

2. baba, de mintha az elso lenne, mert az 1. baba problemamentes volt, most sok "uj dolog" van :) .

Szoktam kemenyedni, oke. Magnerot 3x1. Allitolag nagy a baba, fejjel van lefele.

De most mensiszeruen elnehezedik a derekam, ég alul a hasam, mintha kicsit szédülnék is, nehezemre esett állni, egyből dőltem az ágyba, 2. Magnerot utan. Baba mocorog.

Bal oldalt zsibog a derekam, es a " mindjart megjon erzes" nem igazan mult el.

Mindezek melle tarsul egy nagyon fura erzes, pedig nem gondol hogy paramami lennek...

2013. okt. 5. 11:50
 1/9 A kérdező kommentje:

Feszit alul a csont is, a huvelyem belulrol is fura.

Legyszi segitsetek. H nem mulik rohanok dokihoz!

2013. okt. 5. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy az ember nem szívesen megy ügyeletre, főleg, ha már van otthon egy gyerek, de szerintem most a biztonság kedvéért menj be, ott megnézik a babát.
2013. okt. 5. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Illetve, még egy: amikor én nem voltam biztos a 2. babánál, hogy ez most a szülés kezdetét jelenti-e, felhívtam a szülészetet. Nagyon készségesen segítettek, mindent elmondattak velem, hogy mik a tünetek. Első körben lehet egy telefon is, hogy ők is úgy látják-e, hogy be kell menned inkább.

De tényleg, a baba (és a saját) egészsége(d) miatt ne kockáztass!

2013. okt. 5. 12:00
 4/9 A kérdező kommentje:
A korhaz ahol szulni fogok 60kmre van innen. Felhivjam a dokit? Mi lehet ez? Mire figyeljek?
2013. okt. 5. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
igen,hívd fel
2013. okt. 5. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen ügyeletet felhívhatsz, mármint szülészetet, nem fontos, hogy az a kórház legyen, ahol szülni fogsz, a lényeg, hogy orvos hallja. Én, laikusként megijednék ezektől a tünetektől.
2013. okt. 5. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kedves kérdező?Minden rendben?
2013. okt. 5. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy irtatok, minden rendben.

Akkor elmult szep lassan, este megint volt egy rovidebb. Hetfon latogatom meg a dokit, vizsgaljon meg es kifaggatom errol!!

2013. okt. 5. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Ah elszoltam magam, most is volt egy rovidebb, holnap ha meg lesz ilyen hivnom kell a dokit.

Nem lehet h a baba mozog valahogy furcsan??

2013. okt. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!