6+4 hetesen a barátnőmnél 5,5 mm crl és 20 mm petezsákot láttak Szívcsőpulzálás sejthető. Kétségbe van esve, mert csak 6+0 nak írta a gép, pedig tudja hogy félidőben fogant. Nagyon fél, hogy elveszíti a babát. Vannak tapasztalataitok?
Lehet, hogy nincs is lemaradva! De az is lehet, hogy a barátnőd téved. Egyébként már azzal baromi szerencsések vagytok, hogy van 6 hetesen szívhang, mert sokaknak a 7-8. hétig izgulni kell, hogy lesz-e végre észlelhető szívhang. Engem 6+3-nál elküldtek azzal, hogy nincs szívhang, 1 hét múlva kontroll.
Nagyon nagy az esélye annak, hogy rosszul mért az orvos. Érdemes lenne egy másikkal is megnézetni.
Ha ez komoly, váltsatok orvost!
Most hogy 6+0 vagy 6+4, kvára mindegy. Miliméterekről van szó.
Egyébként 6+4-en 2,7 mm volt a lányom (pulzálás volt).
Sajnos gyakran eltudják mérni és pánikol az ember. De nézd meg a hozzászólásokat mindenkinél más :D
Nekem 6+0-án 4 mm volt:) Ekkor mensi szerint 4 nappal volt lemaradva, egy hét múlva utolérte magát, megint egy hét múlva lemaradt ismét... csak részben fejlődnek egy ütemben, és hiába gondolod, hogy félidőben fogant, a spermium elég sokáig életképes tud maradni lehet a beágyazódás lassabban ment és később fejeződött be. Mensihez képest a terhesség végén akár két hét eltérés is lehet. Ilyenkor a terhesség elején az egy hét eltérés még simán belefér amíg fejlődik a picur nem kell megijedni :) Van akinek 6 hetesen még embrió sincs. Szóval nyugalom és tessék pozitívan hozzáállni és bízni a pici életben :)
Veszítettem már el babát 6 hetesen, tudom milyen rettegni tőle, de még teljesen rendben vannak a méretek, tessék megnyugodni és, ha nagyon féltek akkor hetente egy uh-t lehet kérni...én voltam 6-7-8. héten utána 10-12-13.
Inkább nézzenek rá, mert a stressz nem tesz jót a picurnak. Szóval csak pozitívan és keressetek nyugodtan másik dokit.
Nektek már most nagyobb 6+0-án a picur mint nekem volt :)
Jó egészséget!
13hkm
Az én uh eredményemen nem is az volt, hogy 6+4, hanem hogy 6+4 plusz/mínusz 6 nap. Ha jobban megnézitek, szerintem ott lesz.
Egyébként 6+4-nél már szokott lenni szívhang normálisan, nem csak "sejthető pulzálás". Ez is arra utal, hogy inkább a 6+0-hoz van közelebb. Ez a "tudom, mikor fogant" csak akkor megbízható, ha abban a hónapban csak egyszer voltak együtt.
"Ez a "tudom, mikor fogant" csak akkor megbízható, ha abban a hónapban csak egyszer voltak együtt."
Még akkor sem, mert 1-7 nap eltérés lehet az aktus napjától számítva, hisz a hímivarsejtek elég jól elvannak odabent az ovura várva. Ha az ovut is monitorozta a kérdező barátnője, akkor lehet biztosabbat tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!