Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+4 hetesen a barátnőmnél 5,5...

6+4 hetesen a barátnőmnél 5,5 mm crl és 20 mm petezsákot láttak Szívcsőpulzálás sejthető. Kétségbe van esve, mert csak 6+0 nak írta a gép, pedig tudja hogy félidőben fogant. Nagyon fél, hogy elveszíti a babát. Vannak tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 18:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Onnan hogy az orvos napi szinten követte. Mert mar nagyon regota varunk a babara. Es elötte valo nap latta a folyadekot ami ovukor van. Szval megvolt az ovu de kesöbb repedt meg napokkal. Lehet h kicsit rosszul irzam de nem tudom mashogy leirni. A lenyeg h követve volt minden. De ne aggodjatok 4 nap miatt. Az semmi ilyenkor. Ha picit mashogy all a gep lar nem akkora az egesz. Nekem pl egyik nap lattak masik nap nem talaltak a petezsakot. Aztan csak a gepet keölett mas allasba tenni. Ennyi volt. Szval fel a fejjel. Semmi baj nincs. Nyugodjatok meg.
2017. jan. 25. 15:09
 22/28 gabriell88 ***** válasza:
Szia! Nálam az ovu teszt semmit nem ért. Hol pozi volt hol nem. Én viszont tényleg tudom mikor fogant a picink. Uh- n követte végig a ciklust a doki. Most voltam 12 hetes. A genetikai uh-n hol 12 hetet írt a gép hol 13at 😂. 6+2 - n voltunk 3 mm -el szívhanggal. Most6,5 cm 😊 A doki szerint spkat számít a gép minősége. Mi magán klinikára járunk, mivel 6 vetélésemmel egy meddőségi szakember se tudott mit kezdeni. Ott nagyon jó a gép. Pont annyit írt ki a végére amennyit mi is számoltunk a dokival. A kórházi mekem is kevesebbet mutatott
2017. jan. 25. 15:09
 23/28 A kérdező kommentje:
és a szívműködés sejthető mit jelent? Lát már pulzálást, de nem tudja tutira mondani?
2017. jan. 25. 15:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan azt jelenti
2017. jan. 25. 17:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Minden rendben volt az uh-on?
2017. jan. 26. 18:06
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen.7+0án 1 cm embrió jó szívműködéssel, 20 mm petezsakban. Nem értem hogyan mérnek ezek a dokik. Hogy nőhetett pár nap alatt ennyit, a petezsák meg nem is változott. Minden rendben, csak baromira összezavarnak ezek a számok.
2017. jan. 26. 22:25
 27/28 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy rendben :) Nekem 6+0-án petezsákot mrá nem is mértek, általában, ha van embrió akkor már nem is szoktak, mert a lényeg, hogy ő szépen fejlődjön. Most már ne izguljatok a méreteken, csak örüljetek a babának és vigyázzatok magatokra.

Jó egészséget!

13hkm

2017. jan. 27. 07:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszi.😀Mostmár megprobálok nem kattogni ezeken a számokon, semmi értelme.
2017. jan. 27. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!