6+4 hetesen a barátnőmnél 5,5 mm crl és 20 mm
petezsákot láttak Szívcsőpulzálás sejthető.
Kétségbe van esve, mert csak 6+0 nak írta a gép, pedig
tudja hogy félidőben fogant. Nagyon fél, hogy elveszíti
a babát. Vannak tapasztalataitok?
Nekem 6+6 hetesen volt az embrió 6 mm, természetesen kisebb terhességnek dobta ki a gép. 9 hetesen volt a következő UH, akkor kerek 9 hetesnek is írta, naprapontosan megfelelt. Behozta. Rendben is minden.
Második babámnál még nagyobb lemaradás volt, de most a ciklusom is hosszabb volt. De az én általam gondolt korhoz képest is volt pár nap lemaradás, később ő is behozta. Tényleg, pontosan tudom mikor fogantak. 6-7 hetesen mégse olyan volt a CRL.. van ilyen.
2017. jan. 23. 20:09
12/28 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat. Ovulációs teszt és hőmérős módszer alapjan a ciklus 15. Napjan volt ovuja, es a teszt is nagyon hamar pozitiv lett, a nemvart elott 2-3 nappal. Remèljük behozza a lemaradást!
8as válaszoló vagyok, biztos behozza :) Nekem 4 nappal mensi előtt lett pozi a teszt 16. napon volt ovu (teszt + hőmérő) És így is mikor 6+4-nél mentem dokihoz csak 6 hetes volt. Szóval tényleg minden szuper lesz :)
Majd írd meg mi lett a következő uh-n :) Jó babavárást nektek.
13hkm
2017. jan. 24. 07:36
14/28 A kérdező kommentje:
köszi, akkor a Te példád lesz előttünk😀Abban tudtok segîteni, hogy a szívcsőpulzalás sejthető mit jelent? Abból lesz majd a szívhang?mert ahogy az egyik válaszoló írta 6+4 naposan már lehet, hogy erősebb szivhangot kellene hallani? Vagy ez sem általános?
A másik kérdésedhez is írtam. Szóval nekem 6+3 naposan 20 mm petezsák volt, szikhólyag, alig pár mm embrió, szívcső pulzálás, utóbbi kettőt rá sem írták a leletemre, csak szóban hangzott el. Nem mondta az orvosom, hogy ne lenne jó. 2 hét múlva mentem vissza. 18mm élő embrió. Minden rendben lesz!
2017. jan. 24. 09:45
Az elején mindenképp pulzálás van, ha sejthető az jó, csak még picike nagyon és nem látta biztosra a doki. Főleg, ha nem tökéletes a gépe. Legközelebb már szuper lesz :) Nálunk 8 hetesen volt szívhang akkor meg is hallgattuk. Addig csak az uh felvételen lehet látni a pulzálást. Ilyenkor még nagyon picikék. Türelem türelem babát terem :) Mikor mentek újra uh-ra?
2017. jan. 24. 10:09
17/28 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyünk,akkor lesz 7 hetes kereken. A doki szerint, ha minden rendben van, akkor már lehet egyértelműen hallani,látni. Hát reméljük valóban így lesz. Mindig paráztatnak az orvosok is, azért vagyunk ilyen bizonytalanok.6+4 naposan kicsinek találták az 5,5 mm embriót, és négy nappal fiatalabbnak mondták, pedig tuti középidőben fogant. És így köszönt el a doki, hogy meglátjuk mi lesz..adjunk neki még néhány napot....Hát szerintem ez nem hangzik nagyon biztatónak.
Szia. A pontossn tudni sajna nem azt jelenti amit àlltunk. Nekem 1.en volt ovum tewzt hőmèrö uh szerint. Mègis 5.en fogant meh a babank. De nekem sajnos mehen kivuli lett....szval ne aggodj.
2017. jan. 24. 11:26
19/28 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy a fogantatás itt is pár nappal később volt. Azt honnan tudod, hogy 5.én volt a fogantatásod?
Már ne haragudj, de ha a barátnőd 4 nap miatt ennyire stresszel, baromi nehéz dolga lesz a terhesség alatt és a gyereknevelésben.
HA nem egészéges a baba, úgyis elmegy. Sajnálatos dolog, de jobb ha elmegy, és jön egy egészséges terhesség. Ha meg nincs gond, tök felesleges sírja ki a szemét, hálistennek akkor sem lesz gond!
2017. jan. 25. 12:13
Kapcsolódó kérdések: