Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptococcus b 28 hetesen?...

Streptococcus b 28 hetesen? Tapasztalatok? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs benne, kúppal kezelik és elmúlik. Jobb, hogy most derült ki, mint szülés előtt vagy után, amikor a baba is elkaphatja.
2014. jún. 29. 18:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Én szerdán csak antibiotikumot kapok rá.
2014. jún. 29. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
szülés előtt kaptam rá infuzióban antibiot, lányomnak semmi baja:-)
2014. jún. 29. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Kaptam antibiotikumot, s mikor azületési is adtak 2 nagy injekciót, hogy a babába is átmenjen. 8 órát kellett minimum vajúdni hogy a babába is átmenjen. Ha hamarabb lett volna meg mint 8 óra, akkor a baba is kapott volna születése után antibiotikumot
2014. jún. 29. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:
És a magzatban nem tehet kárt? Vagy ha nincs idő szülés előtt infúzióra? :(
2014. jún. 29. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de igy is, ugy is elkaphatja a szuletes kozben. Az elso babamnal negativ huvelykenettel mentem szulni a lanyom megis elkapta, a masodiknal mar automatikusan kaptam infuzioba, hiaba voltam szinten negativ, igy nem lett semmi baja a masodik lanyomnak. En ugy hallottam 4 ora kell, hogy felszivodjon szules kozben. En a helyedben felhivnam a szuleszno figyelmet a szuleskor, hogy volt ilyened.
2014. jún. 29. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Persze, mindenképp szólni fogok.

Remélem, hogy minden rendben lesz. El vagyok keseredve. :(

2014. jún. 29. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Miután a lányod elkapta mi lett? Milyen tünetei voltak? Kapott antibiotikumot?
2014. jún. 29. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj, a nők nagy százalékának van ilyen:-) Nekem azt mondták, h 2 óra kell, h hasson az antibiotikum. A terheskönyvedre rá kell irnia a dokinak, h pozitiv vagy és akkor már látják rögtön a szülőszobán, bárhol is szülsz.
2014. jún. 29. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!