SÜRGŐS Streptococcus agalactiae és proteus mirabilis tenyésztettek ki. Tapasztalatok? Tényleg nem lehet meggyógyulni?
Sok fórumon olvastam, hogy ebből NEM lehet meggyógyulni. Ez most nagyon elkeserített, mert a dokim szerint meg igen.
Hozzátartozik, h 2 éve vannak ezek a fertőzéseim, de egyik doki sem vette a fáradtságot, hogy a tenyésztésnél rábökjön ezekre. Eredmény: méhszájseb, amit műtéttel plasztikáznak (pedig nem szülő nőket ezzel békén hagyják. Köszönöm a debreceni nőgyógyászoknak ezt a pontos munkát :/ Nagy valószínűséggel meddő lettem.
Akinek ezekkel a nyavalyákkal volt dolga, meggyógyult? Milyen gyógyszereket kapott? Panaszmentes lett? A párokat együtt kezelték - nekem a doki azt mondta, ha páromnak nincs gondja, nem kell kezelni, mert ezek csak nőkön tenyésznek, és csak akkor kell kezelni a pasit, ha a húgycsövét megfertőzte, ami o,oo5% csupán, 2ooból 1?
Én állandó hüvelyfertőzésből,amit két hétre tünetmentesítettek,de mindig visszajött 2 hét után,teljes húselhagyással tudtam csak kigyógyulni.Minden hónapban a nőgyógyászaton csücsültem addig fél éven keresztül.
És azóta a szokásos téli nyavalyáimat sem kapom el immáron 6 éve.
Halat,tojást,kefírt egyébként eszem és a bőröm is nagyon szép lett.
mi lett veled azóta? voltál kontrollon? elmúlt?
most nekem is ugyanezt mutatták ki. és én is folytonos felfázással vivódtam egész életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!