Mik a tapasztalatok? Kinek mennyire hat menstruációs görcsökre az algoflex forte?
Rengeteg fájdalomcsillapítót és görcsoldót kipróbáltam már és ez az EGY, ami nekem tökéletesen használ. Kipróbáltam az algoflex m-et is, ugyanúgy hatott, nem tapasztaltam nagyobb különbséget, de árban a forte jobban megéri.
Midig nagyon erős görcseim vannak az első napon, de úgy, hogy már reggel, mielőtt megjönne már akkor beveszek egyet, konkrétan SEMMI fájdalmam sincs.
21/L
Nekem semennyire nem hatott. Sőt semmilyen gyógyszer nem hatott, pedig rendesen túladagoltam őket (hipochonder létemre, mert annyira fájt).
Hánytam és elájultam a fájdalomtól.
Ami segített:
Magnézium pezsgőtabletta
Kalcium pezsgőtabletta
Ligetszépe kapszula
Mindezek rendszeres szedése, és menstruáció előtt és közben egy nagyon picit többet.
Azóta nincsenek görcsök. Érdemes kipróbálni
Valaha volt No-Szpa tbl. volt meristin tbl. és kúp is( ez utóbbi gyorsabban hatott) A mai szerek csak árnyékai
a régi gyógyszereknek..... meg kb 10 szeres árakkal !
Használjatok Meristin tablettát vagy kúpot, ne ezeket a mostani állítólag "korszerűbb", "jobb" vackokat szedjétek. Ez remekül bevált, évtizedes szer a harántcsíkolt izomzat görcseinek oldására. (Epe, menstruáció, stb.) Érdemes reggel-este egy-egy szemet bevenni, ami relaxált állapotban tartja az izomzatot a kritikus időszakban.
A régi gyógyszerek generációkat tartottak sokkal kevesebb mellékhatással - sokkal jobb állapotban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!