31 hetesen C2000 érték, mik a tapasztalatok? Kinek mi segített, hogy minél tovább bent maradjon? és meddig bírtátok? Tegnap kaptam a biztonság kedvéért tüdőérlelőt.
A 2000-es érték egymagában az ég világon semmit nem jelent és abszolút semmilyen teendőt nem igényel, tüdőérlelőt sem! Jó magam konkrétan első babával ilyen méhszájértékkel indultam. Tehát nekem már a terhességem első heteiben is 2000-es méhszájértékem volt.
Szóval ha nálad ez teendőt igényelt, akkor az az miatt van, hogy túlságosan lent van a feje, de nem a méhszájérték miatt.
Konkrétan nekem a szülésnél úgy masszírozták el a méhszájamat, mert nem akart magától teljesen elvékonyodni, illetve tágulni is nagyon nehezen sikerült.
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!