Hil biztonságosabb hordani a pénztárcát a tolvajok ellen?
Figyelt kérdés
Farmer zsebe(de nem farzseb, hanem rendes ami előre elől van) vagy kabát belső zsebe?
De a kabátnál vigyázni kell, hogy ne rakjam le olyan helyre, ahol belenyúlhatnak nem?
2013. szept. 21. 14:55
1/10 anonim válasza:
A kabát belső zsebe biztonságosabb, de akkor valóban nem rakhatod le sehol.
2/10 anonim válasza:
A farmer nekem jobban beválik, kisebb a sansz, hogy elfelejted, plusz folyamatosan neked simul, érzed, ha eltűnik.
3/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy amikor már érzed, hogy eltünik, akkor késő.
4/10 anonim válasza:
Testhez álló táskám van, annak is a belső részében hordom, farzsebben soha nem hordanám, mozgás közben bármikor könnyen kicsúszhat, nem is kell hozzá tolvaj.
5/10 anonim válasza:
Én farmer zsebben szoktam hordani, a probléma az, hogy nyáron rövidnadrágot hordok, aminek sokkal lazább a zsebe, de mivel megszoktam, hogy oda teszem, ezért egyszer onnan kiesett, azóta ott a cipzáros zsebbe teszem.
6/10 anonim válasza:
Elhagyod és azt hiszed kizsebeltek.
7/10 anonim válasza:
Kabát zárható belső zsebben érzem a legnagyobb biztonságban.
8/10 anonim válasza:
Én a tankomban a gránátvető alatt és a lángszóró között abban a szép nagy trezorban érzem biztonságba. :D
9/10 anonim válasza:
Hivatásos tank-robbantó vagyok. Kedves előző, rám írnál priviben? ;-))
10/10 anonim válasza:
...elképzeltem, ahogy egy ember talicskát tologat a belvárosban, amihez oda van belülről csavarozva egy trezor. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!