Leendő babámnak szeretnék venni egy csomag tápszert előre. Milyen lenne a legjobb ár/érték arányban? Vagy a kórházban írnak fel, ha esetleg nem lesz tejem? Hazafelé jövet ki tudnám váltani úgy.
Kétszer sem biztos,hogy lesz tejem és olyan helyen lakok,ahonnan nem tudok csak úgy elugrani tápszerért,ha kell hirtelen.Buszozni meg nem akarok feltétlen egy-két hetes picivel.Gyerekorvos nem ír fel előre,azt mondta,hogy ha kell,majd megyek és ír.Mintha ez az én helyzetemben olyan egyszerű lenne...
Minden mást megvettem már a kicsinek,sterilizáló,cumisüvegeket stb.Szoptatni szeretném,de fel akarok készülni "mindenre"
Segítségem nem lesz,ezért informálódok.
Köszi előre is! (most még könnyen buszozok,rossmann,dm is elérhető így,gyógyszertár is,de mindenhez busz kell vagy nagyon sok biciklizés)
Nekem a kórházban írtak fel a biztonság kedvéért, amikor kiengedtek. Milumil HA 1-et... Az ottani gyermekorvos mondta, hogy ha szeretném, akkor menjek és ír ki...
Gondolom a kórház mellett, vagy benne van gyógyszertár, úgyhogy ki tudod váltani mielőtt hazamentek.
Ok,köszönöm,akkor lehet megvárom,hogy a kórházban írjanak,hazafelé meg beszerzem,ha kell.
Köszi a válaszokat,felpontoztam mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!