Kétségbe vagyok esve,9 kilót híztam 24 hetesen, mitől lehet?
Hetek óta nem álltam mérlegre, legutóbb 3 hete 4 kilóval voltam kevesebb, mint ma. Étkezésre oda figyelek, nem eszem tésztát-tésztával, édesség is minimális és ennyit híztam. Mindig is hízékony voltam, de ez most nagyon meglepett. Egyszerűen nem tudok ennél már egészségesebben étkezni. Nagyon kétségbe vagyok esve.
175 cm vagyok, 67 kilóval kezdtem és ma 76 vagyok :( A védőnőm nagyon ki fog rám akadni, 21 hetesen a plusz 5 kiló miatt is már szólt, de mit tehetnék?
Lehet esetleg az is, hogy vizesedsz valamennyire. Ha ez lenne a gond akkor kevesebb sót fogyassz. Kérdezz rá a védőnőnél, dokinál erre.
Próbálj meg a mostaninál többet mozogni, hátha segít.
Az is könnyen lehet, hogy csak vizesedsz. Nyugodj meg. Ha tényleg odafigyelsz az étkezésre, akkor nem azzal van a "baj".
Amúgy nem értem azt miért felejti el sok védőnő, hogy a kismama vizesedhet is, és azért is lehet nehezebb...
Én a terhességet 61 kilóval kezdtem, ha úgy volt ettem sütit, meg csokit is. :) 80al mentem szülni.. szülés után két héttel 64 voltam.
Én is mindig meg voltam döbbenve a mérésekkor, hogy ennyit híztam? mert ha belenéztem a tükörbe, úgy különösebben nem láttam magamon azt a sok kiló "felesleget".
Köszönöm a válaszokat, azóta próbálok kicsit megnyugodni. Nem mondom, hogy nem látszik rajtam, hogy hiztam, de csak minimálisan, szerintem senki nem mondaná meg, hogy majdnem plusz 10-nél tartok, ezért is lepett meg a dolog. S-es cuccok ugyanúgy jók rám, most is egy 36-os melegítő nadrág van rajtam, szóval tényleg nem értem.
A vizesedésre én is gondoltam már, plusz nem tudom mennyire számít ez ilyenkor, mennyire lehet öröklődő, de a családban ez elég gyakori dolog.
30.hétig diétáztam,edzettem minden nap legalább félórát (R.R.) mégis volt olyan hónap hogy 1kg jött föl,a következő hónapban 3-4...most is figyelek mikor mit eszek,tészta édesség kizárva,estére csak valami könnyű (általában gyümölcs vagy csirkemell salival) cukrozott italokat sem iszom mégis 15kg plusz van rajtam.Fogalmam sincs honnan....de már abszolút nem erdekel,majd leadom :)
35hkm
2-es vagyok.
Szerintem teljesen normális, használható választ írtam, segítő, jó szándékkal, így nem is értem, hogy miért pontozza ezt le valaki.
Amúgy 20 hetes terhességi koromra a kezdősúlyomhoz képest (71 kg - 170 cm) csak 1 kilót híztam (most vagyok 72 kg), mert az elején 3 kilót fogytam. 70-ről 72-re kb. pár nap alatt híztam fel, vannak ilyen hirtelen súlynövekedések terhesség során.
Amíg rendesen étkezel, annyit amennyit kívánsz és nem maradsz éhes sem utána és túl sem etted magad addig ne aggódj (én ezt tartom szem előtt csak). Megteszel mindent, ami tőled telik. Ha meg a súly leadás könnyen megy neked, akkor ha marad is rajtad valamennyi plusz szülés után biztosan le fog menni előbb utóbb.
Boldog várandósságot kívánok neked a továbbiakban. És nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!