Van más is, aki kikészül a védőnőtől? Lehet valahogy védőnőt váltani?
Az enyém se piskóta. A szemembe hazudott legutóbb. Meg elég sok butaságot mond.
Az én taktikám, hogy mosolygok, helyeslek és mikor kilépek az ajtón el is felejtem a hülyeségeit. A nőgyógyászomban megbízok, rá hallgatok, tőle kérdezek.
Nem zsarolhat, és nem tarthat vissza.
Vissza kellett volna kérned a kiskönyvet, és otthagyni.
Mivel nem vagy elég határozott, hagyod magad, persze, hogy ilyen zsarnokoskodó. És ha nem változtatsz, a szülés után rosszabb lesz.
Szóval ne hagyd magad!
Most kell a sarkadra állnod és elkezdeni kiállni magadért és a babáért, különben a gyerek egész életében el lesztek taposva. Le van tojva a védőnő okoskodása és véleménye, te úgy csinálj mindent, ahogy te érzed, gondolod. Ha beszól, vagy hazugságon kapod, mondd el, hogy ez szerinted gáz. Ha annyira kiakaszt és felhúzod magad rajta, akkor mondd le a szolgálatot, mert csak feleslegesen stresszelsz rajta. Vizeletcsíkot tudsz venni, vérnyomásmérőt és mérleget is. Másra nem jó egyik sem.
Én is utáltam az eddigit, most költözünk, 2 hét múlva megyek az újhoz. Ha nem lesz jobb, mint a régi, szerintem én is lemondom, mert csak felesleges időveszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!