Mindenki kapott a védőnőtől az első találkozáskor ilyen szórólap csomagot?
Figyelt kérdés
Mikor kitöltöttük a kiskönyvet elméletileg akkor kellett volna kapnom,kuponok,tájékoztatók meg ilyenek,de én nem kaptam. Vajon megkapom még?2017. febr. 3. 09:12
1/7 anonim válasza:
Amikor elöször voltam, épp kifogyott a rendelőből, mondta is a védőnő, hogy majd ad, ha kapnak újabb adagot. A 2. alkalommal kaptam is. Szerintem kérdezz rá, ha legközelebb mész.
2/7 anonim válasza:
En kaptam de abszolut ellettem volna nelkuluk. Baba-mama termekajanlok, tele veluk az internet, reklam szoroanyag, eszembe nem kutna emiatt szolni hogy haho nem adtak szoroanyagot...
3/7 anonim válasza:
Én is kaptam,egyedül a lelettartó mappát tartottam meg belőle...
4/7 anonim válasza:
Nem kaptam, mert azt mondta, hogy most épp nincsen. :) Ugyanezt mondták 2015-ben is. Ez van :)
5/7 anonim válasza:
Én kaptam és a kuponok fele már le volt járva ,nem is tudtam volna felhasználni ha akartam volna se 😄
6/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon kapadozok érte igazából,de ha már járna akkor elhozom. Valami apafüzetre emlékszem hogy mondta hogy az elfogyott és hogy legközelebb ideadja,lehet adja a többit is vele. Csak a MiniManós kupon érdekelne belőle leginkább :)
2017. febr. 3. 10:11
7/7 anonim válasza:
En kaptam olyan apafuzetet, jopofa :)) amugy a mappaban levo kuponok meg hirdetesek (baba-mama uszas, programok stb) le voltak jarva mar 2014ben... :D aktualisat meg nem kapott, azt mondta, de legalabb a mappa hasznos :)
amugy kerdezz ra, tuti ad, vagy legkozelebbre szerez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!