Lett 2 apró striacsíkom az első baba után, ez most a második babánál mennyire valószínű, hogy továbbreped?
Ez legyen a legnagyobb bajod az életbe
.
Bocsi az offért de engem.is érdekelne. Az elso gyerekemmel nem volt, a másodikkal kb 3 db és most várom a 3. babámat. Jelenleg a 23. hétnél járok és bár sokkal nagyobb a hasam, mint az elozo terhességeimnél, de eddig nem látom jelét. De ez ugye nem garancia arra h nem is lesz.
Hanyadik hétben jársz?
Hát...első babával a hasam alja repedt, 3-4 csíkom lett, szépen elhalványultak 1 éven belül, szinte egyáltalán nem látszódtak. Második baba fél kg-val és 5 centivel nagyobb lett mint az első, a hasam is sokkal nagyobb volt. Repedt a hasam ezerrel. Mintha a köldököm lenne egy focilabda nagyságú kör közepe és a kör tiszta repedés. Most 4 hónapos a fiam, valamennyit javult a helyzet, de szerintem ez nyár végére nem lesz olyan mint az első után.
Várandósság alatt kentem mind a két esetben a hasam krémmel...de szerintem hajlamos vagyok repedésre, ez van. :-) Olyan kistigris vagyok most. :-D
4es vagyok
Elsővel kentem,másodikkal nem és most sem.
Szerintem ha hajlamos vagy rá kenheted bármivel akkor is reped
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!