Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett 2 apró striacsíkom az...

Lett 2 apró striacsíkom az első baba után, ez most a második babánál mennyire valószínű, hogy továbbreped?

Figyelt kérdés
Valakinek továbbrepedt? Nem szeretnék többet hízni.
2017. jan. 28. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

Ez legyen a legnagyobb bajod az életbe

.

2017. jan. 28. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Képzeld vannak problémáim, de most ez jutott eszembe épp. Ha nem tetszik, nem tudsz értelmes választ adni, nem kell ideírni. Ha ilyen savanyú az életed, változtass! Tudtommal ez az oldal erre való és ha valamelyik kérdés nem nekem való, nem nyitom meg. Ennyi!
2017. jan. 28. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért de engem.is érdekelne. Az elso gyerekemmel nem volt, a másodikkal kb 3 db és most várom a 3. babámat. Jelenleg a 23. hétnél járok és bár sokkal nagyobb a hasam, mint az elozo terhességeimnél, de eddig nem látom jelét. De ez ugye nem garancia arra h nem is lesz.

Hanyadik hétben jársz?

2017. jan. 28. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Első babánál az utolsó 2 hétben repedt szét a hasam alsó része.2.babánál nem repedt,nem lettek láthatóbbak a régiek sem.Jelenleg a 3.al vagyok 30hetes még most sem repedek,de a hasam mérete lassan eléri azt amekkorával az elsőt szültem.
2017. jan. 28. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát...első babával a hasam alja repedt, 3-4 csíkom lett, szépen elhalványultak 1 éven belül, szinte egyáltalán nem látszódtak. Második baba fél kg-val és 5 centivel nagyobb lett mint az első, a hasam is sokkal nagyobb volt. Repedt a hasam ezerrel. Mintha a köldököm lenne egy focilabda nagyságú kör közepe és a kör tiszta repedés. Most 4 hónapos a fiam, valamennyit javult a helyzet, de szerintem ez nyár végére nem lesz olyan mint az első után.

Várandósság alatt kentem mind a két esetben a hasam krémmel...de szerintem hajlamos vagyok repedésre, ez van. :-) Olyan kistigris vagyok most. :-D

2017. jan. 28. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Elsővel kentem,másodikkal nem és most sem.

Szerintem ha hajlamos vagy rá kenheted bármivel akkor is reped

2017. jan. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!