Első trimeszterben lévő kismamák hogy vagytok?
Várjátok már a végét, vagy élvezitek a terhességet?
Első vagy többedik terhesség? Ki min volt már ?
Mondtátok már valakinek?
Szia!
Harmadik terhességem és várom is a végét meg nem is! :) Szeretem ezt az állapotot,viszont tegnap visszatért a hányinger ez elég kellemetlen... Első két terhességemnél semmi tünetem nem volt. 9+6 hetes vagyok, így eddig csak az első laboron voltam, meg 2x orvosnál. A család és a közeli barátok már tudják, illetve azok az emberek akik tudták, hogy tervezzük a harmadikat és esetleg rákérdeztek, hogy sikerült-e. :)
És Te kedves kérdező hogy vagy? Első baba? Tünetek? Mesélj Te is! :)
Én 10+5 napos vagyok.
3. terhesség. Én várom a végét. Hányinger, hányás, ételek kivánása stb. Én még 1x voltam uhn mikor megállapitották a terhességet. Jövőhéten megyek vérvétel beutalóért meg a 12. hetes uhra már van időpontom.
Nagyon fáradt vagyok egyébként es sajnos azok közé tartozom akik nehezen viselik a sok -sok hormont.
Nálunk is igy van! Elviselhetetlen vagyok ilyenkor sajnos, de mondtam ennyi volt 3 gyerkőc utána gyógyszert iratok. :)))))
Sokszor irigylek/eltem másokat terhesen hogy csak kacagnak, élvezik meg egy deka se megy rájuk. Én meg kinlódok, émelygek, hányok minden napom túlélés annyira rosszul vagyok és még ennek tetejébe a nem túl fogyis szemét kaja esik jól.
Mi négyet szerettünk volna, de sajnos nem lehet több...
Én már az első perctől CH diétát tartok, mert nagyon hajlamos vagyok a hízásra, így mielőtt elkezdtem volna hízni, diétázok. Első terhességemnél a lányommal 26 kg-ot híztam... Nem volt egyszerű leadni. :D
De akármilyen nehéz, akármennyire is elhízok majd a végére, a lényeg az,hogy egészséges legyen, és ne legyen semmilyen komplikáció a szülésnél, mint a fiammal...
Mi az a ch diéta?
Miért nem lehet 4.?
Szénhidrát diéta. Hogy csak meghatározott mennyiségű szénhidrátot (pl. 160g vagy 180g) visz be egész nap, megfelelően elosztva.
Leginkább terhességi cukrosok szokták ezt az étrendet tartani.
Értem.
Mi az oka annak hogy nem lehet 4. baba?
(Ha nem vagyok túl indiszkrét)
Második baba. Eleinte nehezebb volt, mint az elsővel, de ez nálam csak fáradtságban nyilvánult meg, illetve heti 1-2 délelőtti émelygésben. Ezt a terhességet jobban élvezem, mint az elsőt, mert látom a nagylányon, hogy mi lesz belőle. :)
Mindenki tudja nagyjából, nem titkolom, elsőt sem titkoltuk, semmi sem múlik rajta. Jövőhéten megyek laborra, 12.heti uh-ra, prenatestre.
Bocsi, eddig nem voltam gép közelben.
Azért nem lehet negyedik, mert ez a mostani a harmadik császárom lesz (előző terhességem 33+5 hetesen sürgősségi császár lepényleválás miatt), azonkívül az ötödik hasi műtétem, így felajánlották az elköttetés lehetőségét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!