III. trimeszterben járó kismamák, éreztek hogy reagál a magzat hangokra?
Enyém sose reagált a hangokra, zajokra, voltunk koncerten egy pillanatra, de akkor sem rúgott. Mozog rendesen, ahogy szokott de hangra nem. Hallásával lesz gond?
38 khm
Nem hinnem hogy baj lenne. Az elso lánykámmal nekem is ez volt. Csak az én hangomra reagált. Most várjuk a masodikat és valamelyik nap leesett a tepsi nagyot csattant majd kiugrott. Szerintem minden baba más.
32hkm
Az én fiam absz. reagált.
Voltunk moziban, alig vártam, hogy vége legyen a filmnek, mert amikor hirtelen csattanás, dörrenés, hangos zene volt, szegénykém majd kiugrott a hasamból.
Vagy amikor belustult, és nem mozgott, hogy megmozdítsam, lefeküdtem, betettem egy számot (mindig ugyanazt) és arra minden alkalommal megmozdult :)
És azóta is szereti azt hallgatni... :)
De minden gyerek más, erre ne adj, és ne izgulj, meglátod, hogy minden rendben van vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!