A terhesség idejét ki lehet tolni valahogy?
Figyelt kérdés
Például úgy, hogy nem 9 hónapig van bent a pocaklakó, hanem 11 hónapig.2017. máj. 19. 16:24
2/13 anonim válasza:
Hat ez elnyerte a legnagyobb marhasag kerdes dijat :) Miert kene ilyet?
3/13 anonim válasza:
A hét kérdése :DDDD
Indokold meg légy szíves, hogy miért kérdezed! Őszintén kíváncsi vagyok :)
4/13 anonim válasza:
Gondolom más az apa, mint akire ráfogta, és ha időben jön, akkor bukta van.
6/13 anonim válasza:
Vagy annyi kellene még hogy kapjon csedet? Sok sikert!
8/13 anonim válasza:
Hetekbe nézve 40 hét a terhesség, az esetek 98%-ba a 42. héten megindítják a maradék 2 százalékba meg még 1-2-3 napot várnak az indítással. Többet nem szoktak mert az már a babának se jó. Mondjuk én eddig egy olyan anyukával se találkoztam aki a 9. hónapba még könyörögne,hogy úgy ráhúzna még 2 hónapot :D Én 40 hét 5 napig húztam az egyikkel,de az már minden volt csak jó nem.
9/13 anonim válasza:
A terhességi hetek leteltével már "visszafele" fejlődik a baba, azt mondják. Amúgy nem, nem lehet.
10/13 anonim válasza:
Ezt időről időre megkérdezi valaki...Átuld el légyszi miért szeretnéd kitolni :)
Amúgy én nagyon szerettem terhesnek lenni, szugeráltam hogy nehogy koránbban szüljek a kiirt időpontnál. Sikerül, 6 napot ráhúztunk igy is inditani kellett. De hogy hónapokkal kitolni. Ezt remélem viccből kérdezted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!