Nem gusztustalan, hogy az orvosok elvárják a hálapénzt? Én azt a pénzt a gyermekemre fogom fordítani és még így sem lesz semmi extra számára. Engem ez felháborít! Csak én gondolom így?
Két dolog foglalkoztat:
2. Miért nem kapok soha számlát a magánrendelésen?
1.Tuti, hogy a lányomból és fiamból is nőgyógyász lesz.
Az enyémekből meg urológus:))
Az anyukám szerint 20 év múlva azok is nagy karriert futnak majd be.A mai divat szerint öltözködő lányoknak még télen is kint van a ruhából a hasuk,derekuk.
A lényeg,hogy nem sok szegény orvos van.
De kár a kevés lelkiismeretesért,övék lenne minden tiszteletem,csak ismernék egyet is.
Örülök hogy van ellenpélda is. Gratulálok a bébidhez. Meg szabad tudni melyik városban vagy? Talán reményt adsz néhány kismaminak.Most olvastam hogy: Nem lenne szabad sem elfogadni, sem bevallani.
A BTK (Büntető Törvénykönyv) szerint ez büncselekmény.
Nem én sem adok hálapénzt, nincs fogadott dokim. Hallottam sok rosszat is, meg páromnak már van egy lánya, nála volt fogadott magán doki, és azt mondja, nem érte meg. Én eddig elégedett vagyok a dokimmal.
De sajna nekem is van rossz tapasztalatom. Decemberben műtöttek, és a fiatal dokit napokig nem láttam a műtét után, más orvos meg természetesen nem ad választ a kérdésekre! Na én ezért nem adtam hálapénzt kari előtt a dokinak, hisz mire is adtam volna, mert elvégezte, ami a dolga?! Mivel vizsga miatt nem volt, hát rajtam is csak gyakorolt! én úgy vagyok vele, hogy akkor adok majd pénzt, ha úgy gondolom megérdemli az orvos! mert törődött velem is a többi betege mellett! és ez alatt semmi extrát nem értek, csakhogy ne tűnjön el napokra!
a hálapénz kimeríthetetlen téma!és a fogadott orvos kérdése is. Mivel a szülés időpontja nem számítható ki 100%, hát elég rizikós!és nem mindegyik doki olyan becsületes, hogy bármikor bejöjjön, csak mert te szülsz! Pedig ezért kapja szép kis summáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!