Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már más vigyáz a gyermekemre...

Már más vigyáz a gyermekemre - hogyan védjem, ha már nem lehetek vele?

Figyelt kérdés
Kisfiam ma kezdte az ovit. Tudom, szánalmas, amit írni fogok, de még új számomra az elszakadás. A gyermek jól vette a kanyart, tetszik neki minden, csakhogy: azelőtt, ha a játszótéren árnyékos, szeles helyen tartózkodott, ráhúztam egy pulcsit. Itt végig a kis pólójában volt, ugye senki nem nézi, nem kezdett-e el fázni a gyerekem, érthető, ott van másik 29, épp elég, ha nem csinálnak valami nagyobb bajt. A másik: soha nem engedtem meg, hogy leüljön a vizesebb homokba - itt a kutya se tiltja, hát, amikor mentek ebédelni, nedves volt az a rész, ahol ült, meg a zoknija is. A cipőcserére figyelt az óvónő, a többire már nem - tehát ha nem vagyok ott a beszoktatás miatt, akkor így marad a gyermek, vizesen. Én megértem, hogy ennyi gyereknél nem megoldható, hogy azt kapja, amit tőlem, de mit tegyek, mert most meg már tüsszög. Öltöztessem túl, vagy mit csináljak, olyan változékony az idő. Ti mit gondoltok?
2011. szept. 12. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

És még mennyi minden fog vele történni,ami otthon nem! És nem feltétlenül azért beteg,mert megfázott,hanem mert közösségbe került,ahol adják-veszik a bacikat, amíg a szervezetük ellenállóvá nem válik!

Eddig burokban volt, most kikerült. Hidd el, ennél még több koszt fog megenni a gyereked!:)

2011. szept. 12. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

lesz még rosszabb is mikor az mikor novemberben az óvónő du. mikor mész érte lazán közli hogy a radiátoron vannak a nacik száradni mert vizes volt a homok mikor játszottak benne és tényleg szó szerint vizesek voltak a gatyák bugyik meg feketék a homoktól.

szerintem a legjobb amit tehetsz az az immunerősítés mintha háborúba menne.

2011. szept. 12. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem te vagy a túl félös, mivel ott MINDEN gyereket igy tartanak, ezért a tiednek sem lesz több baja, mint másikaknak. A fiadnak csak ártasz azzal, hogy ennyire véded minden kisebb hidegtöl, széltöl, igh az immunrendszere legyengül, és edzetlen lesz. Ilyen idöben egyetlen gyereknek sem kell pulóver, meg attól sem lesz baja, ha leül a homokba.

Inkább gondold át még egyszer, hogy mire jó ennyire túlkényeztetni - mert ezzel csak neki teszel rosszat.

négy gyerekes anya

2011. szept. 12. 13:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nekem kell átállnom. Remélem, sikerül - sajnos aggódós vagyok, de nagyon.
2011. szept. 12. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

majd itt megtanulja h ne üljön vizes homokba,stb.

meg ne akard mindentől óvni,ugy nem fog az immunrendszere erősödni.

2011. szept. 12. 13:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem gondolom, hogy kényeztettem, nem vagyok az a típus. Az árnyékos helyen ülve én is elbírtam volna még egy pulcsit. Nem hinném, hogy az kényeztetés, hogy hideg a keze, orra, és ráadok még valamit.
2011. szept. 12. 13:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Ti hogyan erősítitek az immunrendszert, mit adtok a gyereknek?
2011. szept. 12. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

eddig nem szóltam hozzá...

de szerintem is lazulj egy kicsit.ennyi kell,hogy bírja a strapát.mondjuk én is leveszem róla a zoknit,ha pl locsálás közben vizes lesz...de oviban is szólhatsz a dadusnak...

én neki (3lesz okt.végén) CEBION 2x MULTI-t adok neki.az öccsének (15hónapos) béres csepp + cebion.

2011. szept. 12. 13:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Igyekszem lazulni...mint a nyuszika a viccben :-)
2011. szept. 12. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szokd, mert ez így marad, és lesz még ilyenebb is...
2011. szept. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!