Már más vigyáz a gyermekemre - hogyan védjem, ha már nem lehetek vele?
És még mennyi minden fog vele történni,ami otthon nem! És nem feltétlenül azért beteg,mert megfázott,hanem mert közösségbe került,ahol adják-veszik a bacikat, amíg a szervezetük ellenállóvá nem válik!
Eddig burokban volt, most kikerült. Hidd el, ennél még több koszt fog megenni a gyereked!:)
lesz még rosszabb is mikor az mikor novemberben az óvónő du. mikor mész érte lazán közli hogy a radiátoron vannak a nacik száradni mert vizes volt a homok mikor játszottak benne és tényleg szó szerint vizesek voltak a gatyák bugyik meg feketék a homoktól.
szerintem a legjobb amit tehetsz az az immunerősítés mintha háborúba menne.
Szerintem te vagy a túl félös, mivel ott MINDEN gyereket igy tartanak, ezért a tiednek sem lesz több baja, mint másikaknak. A fiadnak csak ártasz azzal, hogy ennyire véded minden kisebb hidegtöl, széltöl, igh az immunrendszere legyengül, és edzetlen lesz. Ilyen idöben egyetlen gyereknek sem kell pulóver, meg attól sem lesz baja, ha leül a homokba.
Inkább gondold át még egyszer, hogy mire jó ennyire túlkényeztetni - mert ezzel csak neki teszel rosszat.
négy gyerekes anya
majd itt megtanulja h ne üljön vizes homokba,stb.
meg ne akard mindentől óvni,ugy nem fog az immunrendszere erősödni.
eddig nem szóltam hozzá...
de szerintem is lazulj egy kicsit.ennyi kell,hogy bírja a strapát.mondjuk én is leveszem róla a zoknit,ha pl locsálás közben vizes lesz...de oviban is szólhatsz a dadusnak...
én neki (3lesz okt.végén) CEBION 2x MULTI-t adok neki.az öccsének (15hónapos) béres csepp + cebion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!