Már más vigyáz a gyermekemre - hogyan védjem, ha már nem lehetek vele?
Igen, igen a lazulás nem árt, tényleg.
De másik oldala is van a dolognak. Sajnos tényleg vannak olyan óvodák vagy óvónénik, ahol az udvaron inkább trécselés folyik gyerek felügyelet címszóval, s tényleg elsiklanak 1 csomó hasonló dolog felett. (Saját tapasztalat 3 óvoda után). Egyet tehetsz: hívd fel a figyelmüket arra, hogy figyeljenek oda. Akár többször is. Nem fognak ezért szeretni, te leszel a túlaggódós anyuka, de nem baj. Szerintem ennyit megér, hogy egy kicsit odafigyeljenek. Aztán, ahogy beszokik a kicsi, már jobb lesz.
14:13 a legjobb válaszoló. Kedves kérdező! Az én picim még bölcsis, de hasonló aggályaim vannak és én is pont ilyen vagyok, mint Te. Igen, figyelem a fülét-orrát, ha hideg, egy felsőt adok rá stb. Nekem is nagyon nehéz az elszakadás, talán azért, mert tudom milyen hamar felnő és addig pátyolgatnám, amíg lehet. 2gondozónőnk van, a fiatal odaadó és lelkes, a sajátjaként foglalkozik a picikkel és van az idősebb, akiről lerí, hogy tele a hócipője az élettel és belesz.rik hogy épp melyik nagyobb püföli a kisebbet, vagy tele a pelus.
De mi is felnőttünk nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!