Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gusztustalan, hogy az...

Nem gusztustalan, hogy az orvosok elvárják a hálapénzt? Én azt a pénzt a gyermekemre fogom fordítani és még így sem lesz semmi extra számára. Engem ez felháborít! Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Nekem nincs plusz pénzem. Nem is adnék!!! Ők is megkapják a fizetésüket, vagy nem? Mindenhol csak megkopasztják a kismamákat legyen az bármilyen téren. !
2008. okt. 17. 14:23
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Kedves 14:29-es. Alapvetően nincs bajom az orvosokkal csak az a probléma hogy néhányan elszálltak kicsit. Én is dolgozó ember vagyok és hidd el én még csak reklamálni sem tudok hog emeljék meg a minimálbérem, mert akkor közlik velem, hogy el lehet menni. De ha belegondlsz hány szülése van egy egy szülésznek havonta és csak 10-re számolsz csak 50 ezret. Nem sajnálom az ilyen orvost. Ismét írom tisztelet a kivétel!!!
2008. okt. 17. 14:40
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
14: 29-esből a 2. voltam
2008. okt. 17. 14:40
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!!!Ezzel én is így vagyok ,de ha nem adsz pénzt nagyon lekezelőek tudnak lenni velled az orvosok én jártam már így még a terheség elején és váltosztatam orvost.Van olyan orvosis ,hogy hiába adsz akor sem bánik velled ugy ahogy kéne ahogy elvárnád.Hát ennyi az egészség ügyről.
2008. okt. 17. 14:42
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
14:29 és 14:39-es válaszoló vagyok. Ha elolvasod a 39-es válaszomat, pont ezekről az elszállt (főleg nőgyógyász) orvosokról írtam. Nem védem a pénzszedős orvosokat, épp hogy ellenük vagyok, én sem adok nekik, de én sem szedek pénzt senkitől. Szerintem az orvosok nagy része nem szed pénzt (nőgyógyászat, sebészet kivétel!), de tapasztalatból tudom, hogy ha az ember belefut egy igazi elszállt, f*szkalap orvosba, az jó időre el tudja venni a kedvét az orvosoktól, úgy an block. Szóval légyszi, ne támadjatok, csak mert leírtam, hogy az orvosok nem milliomosok (a fent említettek kivételével persze).
2008. okt. 17. 14:48
 15/48 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom attól hogy sajnos ilyen az anyagi helyzetem megérdemlem hogy anya legyek és hogy embeként bánjanak velem. Sokan hitelből élnek. Ezt a keveset is el kell venni tőlük. Szerencsére én még nem hitelből élek. De nem is akarok.
2008. okt. 17. 14:50
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Lányok ezen nem is nagyon érdemes még vitázni sem! Sajnos majdnem minden orvos elfogadja, sőt van aki el is várja a hálapénzt, persze én is leirom TISZTELET A KIVÉTELNEK, de Ők sajnos kevesebben vannak, mint a többiek!
2008. okt. 17. 14:51
 17/48 A kérdező kommentje:
Nem téged támadunk.Azokat akik tőlünk elvárják. Ha te nem ilyen vagy akkor ne aggódj, nem rád haragudnak ahogy én sem, csak sztem kicsit sok amit az ilyen dokik csinálnak.
2008. okt. 17. 14:55
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a megyei kórházban pofátlanul elvárják.Amúgy Zalai vagyok.Néha olvasok olyat,hogy teljesen normálisak az orvosok a kismamákkal,a betegekkel akkor is,ha nem tud adni.Na nálunk még a pénzünkért sem várhatunk nemhogy pluszt,de annak is örülhetünk ha normálisan beszél velünk az orvos.Ez itt valahogy párhuzamban van a fizetett összeggel,minél több annál emberibb hangot üt meg a Dr.

Ezt én valahol nagyon nagy szégyennek tartom,még akkor is,ha kevés a fizetése.De ha kevés neki,akkor úgy gondolja,hogy azoktól az emberektől kell kipótolnia,akik nála még kevesebbet keresnek?Nem jut eszébe az esküje?Hol az etika?Mit érdekli ez őket bárkitől veszik el,csak nekik legyen minél több.Ebben az országban szerintem nem sokan mondhatják el magukról,hogy tisztességes munkával sok pénzt keresnek.Mégis sokan tisztességesen végezzük ami ránk van bízva.Pl az én orvosom nem ultrahangozott,másnál voltam,épp,hogy be nem kapott,mert mertem érdeklődni a gyerekem hogyléte felől,mi a francért is érdekel engem,hogy egészséges-e?Nem felháborító?Még szerencse,hogy már a 3-ikat szültem,mert nem vagyok egy szívbajos fajta,oda is küldtem a tisztelt Dr urat ahova gondoltam.

Szörnyű itt mit meg nem engedhetnek maguknak az orvosok.Nálunk ez a morál.De hát mindig a fejétől bűzlik ám a hal.

2008. okt. 17. 14:57
 19/48 anonim ***** válasza:
14:51-es válaszoló vagyok, bocsi de nem értettem a válszodat, miért is kéne rám esetleg valakinek is neheztelnie, vagy haragudnia?
2008. okt. 17. 15:02
 20/48 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos!!!
2008. okt. 17. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!