Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet megkérdezni az...

Hogyan lehet megkérdezni az orvost, hogy szüléskor mennyi pénzt "vár el"?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én meg kérdeztem a 4-dik vizsgálatnál mikor mentem hozzá,hogy menyit kér a szülésé ő meg válaszolt rá.Ennyi volt ,igaz mikor meg mondta ,majd le ültem.Jo baba várást!!!UI:Lehet,hogy meg se kéne kérdezni,mert az én orvosom is olyan ,hogy van akinek mond összeget van akinek nem csak azt nemtudom mire megy ez az egész.
2008. okt. 17. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

-"... És doktor úr szeretném még megkérdezni, hogy a szülés mennyibe fog kerülni Önnél?"

Válasz:

-"Amennyit Ön gondol." vagy " ..... ezer Ft."

:)

3/7 anonim ***** válasza:

Szia. Velem nem közölte, én meg nem fogok rákérdezni, mert szerintem irtó ciki. Ha konkrét elvárása lenne, akkor biztos mondta volna!

Üdv 36 hetes pocis

4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki megkérdezni.

Én megkérdeztem tőle és mondta, hogy " 50 ezret szoktam kapni egy szülésért" én meg mondtam hogy jó. Ennyi.

2008. okt. 17. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előbb tettem fel egy hasonló kérédést nézz utána, elég sok válasz érkezett, és összeg is.. Én majd annyit fogok neki adni, amennyit majd gondolok.
2008. okt. 17. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Remélem, nem mond "megfizethetetlen" összeget:)

Boldog babavárást:)

2008. okt. 17. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy kérdezd meg először hogy szülhetek Önnél doktor úr? Ha igent mond utána kérdezd meg hogy mennyibe kerül.Barátnőm védőnője azt javasolta először azt mondja hogy meg vagyok önnel elégedve stb de ez szerintem olyan nyálas.
2008. okt. 17. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!