30 hetes kismama vagyok kijött az aranyerem nektek mi segített enyhíteni a fajdalmat?
Figyelt kérdés
Sajnos nem usztam meg az aranyeret és iszonyuan fáj se aludni se ülni nem tudok.Sperti krémmel kenem 2 napja de úgy érzem semmi javulás vagy csak türelmetlen vagyok?Szívesen fogadok minden segítséget tanácsot.2017. jún. 25. 16:59
11/12 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolot kerdeznem hogy neked meddig verzett?Sajnos nekem is verzik es meg vagyok ilyedve a nedves torlokendo olyan szekeles utan neharagudj hogy igy irom.Sperti kremmel kenegettem a fajdalom csokkent sot sokkal jobb csak verezget es ez nagyon megremiszt.Valami otthoni gyogymod hogy a verezgetes is megszunjon?kammilas borogatas vagy koromviragkrem esetleg???
2017. jún. 29. 08:21
12/12 anonim válasza:
Nekem sose vérzett sokáig szerencsére, mikor problémás volt, akkor nagydolognál volt egy kevés vércsík halványan. Nem tudom mivel tudnád enyhíteni, nekem nem volt gyulladt, csak egy pici vér jelezte a bajt. Egy kis kamillás langyos fürdő lehet nem árt aztán egy kis hintőport is kipróbálhatsz, lehet a sok krém se jó rá, mert nem bír a nedves krémes bőr behegedni. Én csak váltottam nedves törlő + hintőporra. Nedves törlő után mindig szárazzal megtöröltem, hogy ne legyen nedves a bőr ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!