30 hetes kismama vagyok kijött az aranyerem nektek mi segített enyhíteni a fajdalmat?
Nekem gyakran vérzett régen. A nedvestörlő segített, hogy ne legyen ilyen gondom.
Kell egy kis idő míg jobb lesz a krémtől.
A táplálkozásra is figyelj oda, most nyáron könnyű az ajánlott fél kiló gyümölcs, zöldség fogyasztása, a rostok és a bennük lévő c vitamin is segítenek. Lazul a széklet, a c vitaminnak érfal gyógyító hatása van.
És minden nap végezz könnyű mozgást, sétálj. Ez is segít az emésztésben.
Nekem kardiológus pont azt mondta,hogy nem a meleg ülőfürdő a jó,mert az mégjobban tágítja az ereket,hanem a hideg vízzel megmosás!Amúgy én is reparonnal kenegetem,meg sajnos székrekedésnél belül is nagyon fájt,így én kúpot is használtam,kb.1 hét alatt javulást hozott,2 nap alatt még nem szokott elmúlni.A sok rosttól pl.nekem székrekedésem van..Szóval az annyira nem jött be.Persze oda kell figyelni a víz ivasra is,az is segíthet sokat.Esetleg a rendszeres mozgás segít(mondjuk fél óra séta),de én mindig megvárom míg elmúlik a fájdalom és a vérzés,utána csinálom ezeket.
Másrészt ha nem múlik a vérzés,inkább beszeld meg a hazidokiddal,ad beutalot proktologiara!Kitartas!
Hemorid kenocs nagyon jo. Kitartast!
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!