Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Próbálj vele beszélni. (Nem tudom, h mennyire megváltozós típus lehet)
MOndd, hogy mondja el nyugodtan hova megy, nem megakadályozni akarod benne csak tudni merre van. Bizos ő is megkérdezné hova mész vagy merre voltál, ha járkálnál minden felé.
Teheted azt is,h homokba dugod a fejed,és a babátokra koncentrálsz:nemsokára úgysem fogsz hónapokig mással foglalkozni,kizárólag a baba dolgaival,azon kívül aludni fogsz.
Miért nem vallja be,h hol van? Nem mondta? Mert ha azért,mert tudja,h úgyis veszekedés lesz belőle,akkor kénytelen leszel Te megváltozni ebben.
Én is örök gyanakvó vagyok,az én férjem ezért mindig azzal vádol,h nem bízom benne.Pedig ez még csak nem is igaz...
Szóval inkább közelitsd meg a helyzetet olyan irányból,h becsüld meg az időt,amit együtt tölthettek.Ezt remélhetőleg érzékeli majd és fontosabb lesz neki otthon lennie,mint máshol.
Azonkívül a baba érkezésével is fog változni sztem a dolog.Ha másért nem azért,mert olyan fáradt lesz ő is,h nem lesz kedve elmászkálni:-P
Üdv! 40 hetes km
19:32-es vagyok.
Akkor reméljük csak bepánikolt a nagy felelősségtől és próbál lazulni ameddig lehet:-)
Még mindig azt mondom,h ha meglesz a pici,akkor majd visszaszelidül:-P
Üdv!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!