Kislányom 2 -ésfél éves szeptember végén kezte a bőlcsödét de még mindig hangosan tiltakozik amikor viszem és főképp az elvállásnál nagyon sir . Mit tegyek hogy megváltozzon?
Az én kisfiam másfél éve, minden reggel tiltakozik és pityereg elváláskor. Hazafele meg mást sem hallok, hogy milyen jó volt az ovi. És mivel ott úgy tűnik jól érzi magát, nem változott a kedélye, nem vettem észre, hogy lelkitörést okozott volna nála. Én viszem rendületlenül. Nagyon sokan panaszkodtak egyébként erre, van akinek nagy csoportos a lánya ott az oviban és minden reggel kesereg. A védőnőm lánya is egész tavaszig sírt, a másik meg nem evett-nem ivott két hónapig- Már ki akarta venni, amikor hirtelen beszokott.
Ha egyébként nincs változás a viselkedésében, akkor keményítsd meg a szíved, illetve gondolj arra, hogy jót tesz neki a társaság és ez az élet rendje. Ahogy a fiam szokta mondani: tudom, de olyan kegyetlen ez az élet. és bemegy a csoportba.
És amikor kijössz és hallgatózol pár percet akkor is sír még? Az enyém még 3 évesen is csinálja néha, de amint az előtérben vagyok már nem csinálja...
Tudom, hogy nehéz, mert neked a szomorú arca marad a fejedben aztán, de kérdezd meg a gondozónéniket, hogy összességében jól telnek-e a napjai.
Az én kisfiam is jár bölcsibe, már lassan két éve, és sokszor még most is sír reggel, ha nem a saját gondozónénije van ott.
Délután megkérdezem, hogy jót játszott-e és mindig igennel válaszol.
Azt is mindig megkérdezem, hogy -De akkor miért sírtál reggel?
És olyan aranyos, mindig azt mondja, hogy Azért mert te elmentél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!