1 hónapos babám szinte egész nap alszik, este ébred. Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?
Ne haragudj, de mit vársz egy egyhónapos babától??:)
Neki nincs még napirendje, kb. 3-4 hónaposak amikor kezdik érezni, hogy hopp! van nappal, meg éjjel is. Egyébként az enyém vagy 9 hónapos koráig éjjel 3szor is megébredt, és volt hogy 10kor se bírtam altatni. Hát, vannak újdonságok, amikhez igazodni kell. Kitartás!:)
férjem ugyanez volt babakorában. Felcserélte az éjjelt a nappallal. Sajnos nem lehet vele mit csinálni. Majd átáll idövel. Nem irigyellek, borzalmas lehet! Anyósom is mesélte, hogy tiszta zombi volt abban az idöszakban...
Nagyon nagy kitartást kívánok neked!
Mennyire nyafizik? Az én kétévesem is hamarabb alszik el, kb. fél 9-kor, a kicsi lány ilyenkor még nézelődik, vagy sírdogál, de max. 10 percig, utána magától elalszik. Én ilyenkor már nem veszem kézbe. 7-kor fürdik, fél 8 eszik, 8-kor apa büfizteti én altatom a nagyot, büfi után leteszi, max. simizni kell kicsit, vagy rázogatja a bölcsőt. A nagy meg már simán elalszik úgy is ha a kicsi még sirdogál. De tényleg max. 10 perc és bealszik.
Próbáltad már, hogy ilyenkor nem tartogatod, hanem leteszed? Hosszúnak tűnik a sírás, de nézd az órát közben, 3-5 percig hagyhatod, és lehet, hogy simán elalszik utána.
Az én babám már 3 hónapos, de a fél 5-ös délutáni szopiig javarészt ő is alszik, háromóránként kel enni. fél 5-7 között van ébren, éjjel hajnalban 5 körül kel enni. Ilyenkor ha megetettem leteszem, van hogy még fél óra múlva is nyöszörög, magyaráz, de egyszer csak elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!