Mit ajanlotok a mellen megjeleno csikokra (striakra)?
Próbálj olivaolajat keverni a testápolódhoz és azzal kenegesd. Kenj a pocakodra is, mert ezek a házi praktikák inkább a kialakulás esélyét csökkentik, nem a meglévő striákat tüntetik el. Balaolaj is, mandulaolaj is jó. Minden tusolás/fürdés után gyengéden masszírozd be.
Azt mondják, a striák kialakulása csak genetika kérdése, de azt gondolom, hogy ha teszel a megelőzésért, azzal nem veszíthetsz semmit. Remélem, több nem jön ki, én 25 hetesen eddig megúsztam, de félek, hogy az utolsó hónapban én is becsíkosodom....
Boldog babavárást!
Szia nekem is duplája lett hetek alatt és hát ki is repedt. Én az Eveline terhességi csíkokra való krémet használom csak a hasam kentem először azon semmi csík most már az esti progi fürdés után has és cici:) Nekem nagyon jó ez a krém hűsít sokáig érzed ha bekened de nem zsíros és nem ragad csak olyan jó puha tőle a bőröd. Rossmannban vettem 1569.- volt.
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!