Az abortuszba való beleegyezésben a szülőnek mennyire kell részt vennie, ha az "alany" fiatalabb, mint 18 éves?
Figyelt kérdés
Úgy értem, jelen kell lennie egyszer a papírok aláírásakor, vagy nem kell megjelennie.2008. okt. 16. 20:38
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedves vagy!
2008. okt. 16. 21:17
12/12 anonim válasza:
Szia!
Én jártam hasonló cipőben annak idején.
Sehogy nem fogod tudni elkerülni,hogy ne anyukád menjen veled. Elmész dokihoz aki megállapitja,hogy terhes vagy,majd megkérdezi,hogy megtartod e. Ha nem akkor elküld egy ugynevezett bizottság elé(nálam egy hölgy volt anno)ő fogja odaadni a csekket,kérdez rengeteg mindent és elkér minden iratot. Ott kell aláirni a papirokat is.
Beszélj anyukáddal.Igaz én gyógyszer mellett estem teherbe,tudta is,hogy szedem. Amire az orvos közölte,hogy hát igen 1% esély van rá,még ha rendesen szedi az ember akkor is.
Kitartás és ne félj anyukádtól!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!