Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az abortuszba való beleegyezés...

Az abortuszba való beleegyezésben a szülőnek mennyire kell részt vennie, ha az "alany" fiatalabb, mint 18 éves?

Figyelt kérdés
Úgy értem, jelen kell lennie egyszer a papírok aláírásakor, vagy nem kell megjelennie.
2008. okt. 16. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Ha még az alany nem múlt el 18 éves akkor a szülőknek alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot! Sajnos ez alól nincs kivétel!
2008. okt. 16. 20:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem. De hogyan zajlik? Tehát megyek és megkapom a papírt és aláírja, vagy hazaviszem neki?
2008. okt. 16. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Én megmondom őszintén ezt már nem tudom mert én pont elötte töltöttem be a 18.-at még anno! De szerintem nem kell jelen lenni hanem haza viheted a papírt! Bár akkor meg simán alá lehet hamisítani! Sajnos ezt tényleg nem tudom!Ne haragudj!
2008. okt. 16. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utána néztem neked és sajnos jelen kell lennie legalább az egyik szülő beleegyezése kell az abortuszhoz! Azért kell jelen lenni mert a kijelölt védőnőtől fogod megkapni azt a papírt amit ez esetben az egyik szülő ír alá, amivel a korházba tudsz majd menni!
2008. okt. 16. 21:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azért további kommenteket szívesen olvasok!
2008. okt. 16. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:
És kérnek tőle személyes okmányokat? Félek megmondani otthon, így egy olyannal mennék, aki nem veszi le a fejem érte. De persze nem az anyukám.
2008. okt. 16. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Biztos, hogy kérnek tőle mivel tőlem is kértek! Nem tudod valahogy megbeszélni anyuddal ezt a problémát?Biztos segítene!És az már biztos hogy terhes vagy?
2008. okt. 16. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Szia!!Valoszínü hogy kérnek személyit minimum,mert akkor azt is megcsinálnák többen,mint amit az aláirással elkerülnek.....szoval tuti igazolnia kell hogy valamelyik szülőd az......muszáj lesz beavatnod őket,vagy valamelyiket legalább........ M
2008. okt. 16. 21:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem is ilyen szigorú anya, csak én vagyok gyáva... Biztos, hogy terhes vagyok sajnos. 1,5 hete késik, és a teszt pozitív. Félek neki bevallani.
2008. okt. 16. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Ne félj bár tudom ezt így könnyű mondani! Én is féltem őt beavatni pedig én is el is titkolhattam volna és kellemesen csalódtam mert nem is arra számítottam! Hidd el neked is egy megkönnyebbülés lesz és muszáj lesz elmondanod neki!Jobb előbb na meg aztán nehogy kifuss az időből! Drukkolok neked!
2008. okt. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!