Bele lehet halni sok abortuszba?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy a csajnak az lett volna az 5. abortusz, de meg kellett szülnie a gyereket, mert belehalt volna az abortuszba.. Ez lehet? Ha bele lehet halni, MIÉRT?2009. jún. 7. 23:08
1/9 anonim válasza:
Ha henteshez mész el akik nem figyelnek rád egyáltalán akkor igen! Bár nagyanyám 19-en volt a nővére meg 32-n legalább! :S erre inkább no comment légyszi én sem mondok semmit rá! De nem hiszem, de azért ha sok abortuszod lesz babát ne nagyon tervezz a jövőben! De nem kívánom senkinek! Egy nő életébe 1 bőven elég!
2/9 anonim válasza:
Az abortusznál kisebb a kockázat, mint a szülésnél, de egyáltalán nem egészséges.
3/9 anonim válasza:
Elsőhöz :hát tényleg no comment, erre inkább nem mondanék semmit, mert az nem illene ide... és az hülyeség, hogy egy is elég. Egy se kell!!! Védekezni kell, és kész, aki nem képes rá, az meg inkább ne is szexeljen...
4/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert én se igazán hittem el. Nem vagyok hülye, de ilyet még nem is hallottam..Tudom, hogy akár egy abortusz után is megvan az esély, hogy ne lehessen gyereke a nőnek, fiatalabbaknál még több az esély, de hogy belehaljon?
2009. jún. 7. 23:15
5/9 A kérdező kommentje:
Kössz, hogy a kérdésre válaszoltok..
2009. jún. 7. 23:16
6/9 anonim válasza:
Erős vérzés esetén belehalhat egy abortuszba, de csak a műtét alatt, után. Olyan nincs, hogy azt mondják szülje meg a gyereket, mert az abortuszba belehal.
Olyan is előfordulhat, hogy abortusz alatt egy komplikáció miatt el kell távolítani a méhet.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm. :D
2009. jún. 7. 23:21
8/9 anonim válasza:
A dolog elméleti részét nézve ha szerencsétlenül jönnek össze a dolgok bármilyen rutinnak számító orvosi beavatkozásba bele lehet halni. Időnként lehet hallani halállal végződött foghúzásról, mandulaműtétről, vakbél műtétről stb. Egy többedik abortusznak számtalan szövődménye lehet, a legszélsőségesebb esetben akár ez is.
9/9 anonim válasza:
Midennek meg van a kockázata. Náthába is bele lehet halni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!