Láttátok Lacikát, a műszíves kisfiút? Úgy néz ki, meg fog halni.
Sajnos meg is halt, nagyon-nagyon sajnálom, és részvétem a családnak, én is végigsírtam....
ma este kapcsolták le a lélegeztetőgépről....Istenem, ilyenkor érzem, hogy eltörpülnek a mi problémáink és hálát adok az egészséges kisfiamért, legyen inkább bármilyen rossz gyerek, csak beteg ne legyen....:(
Ez borzasztó! Édes kicsike!
Ne haragudj, miért borzolod ezzel a kedélyeket itt? Még át sem lehet siklani a kérdésed felett, mert bele írtad ezt a szörnyűséges lehetőséget is! Miért?
A riportot nem láttam, de a rossz érzést, a szörnyűlködést, a sajnálatot sikerült elérned.
Én is csak néztem ki a fejemből, aztán ránéztem Apára, és láttam ahogy ölelgeti a kisfiunk. Nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy úgy fogja a kisfiunkat mintha soha többé nem akarná letenni a kezéből. Őt is nagyon megrázta a történet.
Nagyon sajnálom a családot, nem is tudom, hogy lehet ezt túlélni. De azt sem fogom fel, hogy történhet ilyen szörnyűség, olyan kegyetlen az élet. :(
Nagyon-nagyon szomorú :(
Részvétem a családnak!
Elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehet ezt túlélni és hálát adok, hogy egészséges a kisfiam és remegek azért, hogy a pocakomban a várva várt tesó is egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!