Használt köszületek már valaki a terhessége alatt Fluomizin hüvelykúpot, illetve Gynazol hüvelykrémet?
Sziasztok!köszönöm,h velem izgultatok :)
Nem vagy trollkodo,örülök,hogy írtál.Én is tegnap használtam el az utolsót,hát mit ne mondjak,ez volt a legszörnyűbb.alig tudtam felhelyezni,annyira fájt,utána mikor szerintem olvadt,éreztem,hogy ahol annyira akadozott mikor raktam fel,ott szörnyen csípi,úgyhogy szerintem fel is sértett... :( hát szerintem neked is lehet még a kúp miatt a folyás,mert amennyi lerakódott,az mire kiürül szerintem több nap.Hát én is úgy vagyok vele,hogy van h semmi nem jön,aztán hirtelen ilyen vizes trutyi,utána folydogál a fehér gyógyszer,aztán megint semmi,de ez iszonyat rossz.Hát szerintem a loritan betétet hagyd ki,mert ahhiz higy milyen pofatlanul drága,ahhoz nem egyértelműen lehet a színt eldönteni,úgyhogy lehet csak még idegesebb leszek.ha úgy érzed,inkább menj be,nézzen meg orvos,attol sokkal jobban megnyugszol.És persze utána írjál mindenképpen,hogy mit mondtak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!