Használt köszületek már valaki a terhessége alatt Fluomizin hüvelykúpot, illetve Gynazol hüvelykrémet?
Mi se voltunk együtt december óta.. Nekem 2x volt vérzésem is, a 12. héten és a 19. héten, így nem merünk kockáztatni. A méhszájam még zárt jelenleg is, de engem a vérzések miatt ítéltek kényszer fekvésre.
Fel a fejjel Csajok, a ,,végeredmény,, minden szenvedést megér! :) Én amikor már kezd nagyon elegem lenni mindig arra gondolok, hogy hányan cserélnének velünk..
Nekünk nehezen jott. Sajnos évekig voltam a masik oldalon es mondtam hogy ha kell "vegigfekszem".... hat most vegigfekszem :) Ezt megkaptam.. Na de ha majd kinn lesz mindent megér. :)
Jha mi sem vagyunk együtt. En nem barnaztam.. Viszont nekem is fajt. Nem tudom korulirni hogyan. Mintha mensis görcs lenne vagy mintha a hüvelyem fájna. Kétszer próbáltuk. Feladtuk, aztán meg is lett tiltva... De nem is hiányzik az a helyzet. Valahogy mas az ember agya ilyenkor.
Kitartás.
Én se értem miért nem csinálnak tenyésztést!
Nekem egyik esetben sem derült ki, hogy mi okozta a vérzést, azt mondták, hogy nem tudják, ők nem látnak semmi vérzésre utaló jelet. Bár nem is értem, nyilván este 10-kor ilyesmivel az ember nem unalmában megy az ügyeletre. Én a második vérzés után döntöttem úgy, hogy a továbbiakban szükség lesz fogadott orvosra, akármilyen drága is, de nyugodtabban állok a dolgokhoz azóta. Viszont nevetséges, hogy a normális ellátásért tényleg fizetni kell, ellenkező esetben leszarják az embert.. :(
Nagyon sajnálom hogy ilyesmin kellett keresztül mennetek. En a legjobbakat kívánom nektek es remélem hogy a varandossagod hátralévő idejeben nyugalomban es egészségben telnek majd a napjaitok.
Nekünk kislany lesz. Majd írd meg hogy alakult a hétfőd.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!