Használt köszületek már valaki a terhessége alatt
Fluomizin hüvelykúpot, illetve Gynazol hüvelykrémet?
31/52 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen,és én is minden jót kívánok. :) Mindenképpen megírom mi volt hétfőn,már olyan gyonoridegem van miatta,hogy el se tudom mondani. :(
ne legyen.. mondom én aki a 20. heti előtt nem aludt 4 napig :)
2017. jún. 23. 23:10
33/52 anonim válasza:
Bocsánat,h betrollkodok :) 29hetes leszek hétfőn. Elejétől kezdve erősebb folyással küzdök, vérzés miatt kórházban is feküdtem,azóta pedig táppénz itthon. 18hetesen volt utoljára barnázásom. Minden egyes alkalommal rohantam a kórházba,hol a barnázás miatt,hol az erősebb vizes folyás miatt, mindig vettek kenetet,mindig negatív lett. Most a két hete levett utolsó kenetem eredménye colira lett pozitív,kaptam rá én is ezt a fluomizin kúpot. Negyedik darabot használtam el,de borzasztó vizes folyásom van tple. Segítsetek lányok,ez normális? Dokim már szabin van két hétig,nem tudom utolérni,de ilyenkor állandóan a frász kerülget,h a víz szivárog. A gyógyszer papírján nem találtam használható segítséget.
2017. jún. 24. 12:06
34/52 A kérdező kommentje:
Nekem is vizes nagyon a folyásom,én felhívtam tegnap a dokit,mert eddig birtam,azt mondta h a kúp miatt van.szerintem nálad is amiatt van a vizes folyás.engem is borzasztóan idegesít.ráadásul ma délután pisiltem,utána mentem be a szobába,és hirtelen éreztem,hogy hirtelen kifolyik valami,elég nagy mennyiségben.Hát rettegtem bemenni a wc-re de egy hatalmas nagy mennyiségű kúp jött ki.Nagyon durva,alig várom h vége legyen a kúrának..
Az egyedüli ami nyugtat,h a másik két gyerekemnél a magzatvíz elfolyást,szivárgást mindig megelőzte a nyákdugó távozása,illetve a magzatvíz szivágást közvetlen fájások kisérték,és most szerencsére nincs hasfájás.minden esetre alig várom a hétfőt,ott rákérdezek erre is az orvostól.
Neked is kitartást,és sok boldogságot kivánok!!
35/52 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a válaszod!!!! Ha lesz időd leírod majd esetleg,h hétfőn mit mond a dokid erre? Neked is szívből gratulálok és kitartááááááásssssss!!!!!
2017. jún. 24. 22:22
36/52 A kérdező kommentje:
Persze,mindenképp leírom :) Már annyira ideges vagyok,hogy még csak szombat éjjel van,de aludni nem tudok,hányingerem van,rettegek,hogy valami baja van :(
Nyugi. Valszleg ez a normalis. Időközben nekem is elkezdett kifolyni minden. Vege a kuramnak. Tegnap volt az utolso nap.
És lányok... Végre, hetek óta eloszor volt egy napom, amikor nem fajt a hasam. Remélem vege ennek a tortárának es a kov.tenyesztesen mar nem lesz ez a rohadt coli. En is megyek vmikor a jovoheten dokihoz magnéziumot iratni majd en is rakerdezek. ( ha végképp nem bírnád, patikában van olyan betet ami kimutatja ha a magzatvíz szivárog.. Nem.olcso de ha attól megnyugszik az ember lánya akkor megeri)
2017. jún. 25. 08:34
38/52 A kérdező kommentje:
Hú,az a betét nagyon gáz,alig lehet eajta kiigazodni,kisfiamnál használtam.aztan 3 db 3000 ft. :/
39/52 A kérdező kommentje:
Jaaaa,és miota használom a kupot nekem se fáj a hasam. Kopp-kopp-kopp
:) na akkor olyat sem veszek. :) Sztem minden okés veletek is,. de hnap kiderül. (nekem mondjuk nem... azt mondta a doki minimum egy hét kell az utolsó tabletta után, hogy érdemes legyen újabb kenetet venni)
2017. jún. 25. 14:33
Kapcsolódó kérdések: